Yunus Günçe, Survivor 2016 ilk bölümünde dikkat çeken isimlerden biri oldu. Ünlü Türk sinema dizi oyuncusu Yunus Günçe, Survivor'a katıldıktan sonra yaptığı ilginç açıklamalarla sosyal medyada çok konuşulmaya başlandı. Peki Survivor Yunus Günçe kimdir? İşte detaylar..

Yunus Günçe kimdir?

1976 Almanya doğumlu olan Yunus Günçe Aslen Trabzon, Akçaabatlı ve Türk sinema-dizi oyuncusu,sunucu,DJ ve komedyen olarak pek çok alanda kariyerini başarıyla sürdürmektedir.
 
Yunus Günçe Number One TV'da başlamış olduğu DJ'lik kariyerine Radio Hot'ta devam etmiş ve büyük başarılar elde etmiştir. Günce ayrıca TRT 1 de Uçurtma adlı çocuk programı sunuculuğu yapmış ve çocukların sevgilisi haline gelmiştir. Günçe'nin yarışmasına katılan çocuklar bugün büyüdü ve Yunus Günçe'yi desteklemeye başladı. Survivor Yunus Günce Hot TV'de başladığı Dejavu adlı TV programına, daha sonra Best TV'de devam etmiştir. TRT 1'de yayınlanan Koçum Benim adlı okul dizisinde Gökhan (Çekirge) karakterini canlandırmış olan Yunus Günce bu diziyi kariyeri açısından çk önemli bir gelişme olarak gösteriyor..

SURVİVOR 2016 GÖNÜLLÜLER KADROSU TAM LİSTE
 
Çeşitli markaların TV ve basılı çalışmalarında oyunculuk yapmıştır ayrıca pek çok markanın Reklam filmlerinde seslendirme yapmıştır. Mustafa Altıoklar'ın yönetmenliğini üstlendiği O Şimdi Asker, Oğuzhan Tercan ın yönettiği Hırsız Var adlı sinema filminlerde rol almıştır.

SURVİVOR 2016 ÜNLÜLER KADROSU TAM LİSTE


Yunus Günçe
 
Türkiye'nin çeşitli kulüplerinde DJ olarak Müzik yapmakta olan Survivor yarışmacısı Yunus Günçe şu aıralar Asmalımescit Novo'da Salı geceleri çalmaktadır.
 
Kariyeri boyunca pek çok televizyon programı yapan Yunus Günçe 2011'dee CNN Türk'te Beni İkna Et adlı üniversiteler arası münazara yarışmasının sunuculuğu ve modaratörlüğünü yapmıştır.Ayrıca Trt spor kanalında Sporaktif programını sunmaktadır.
 
Stand-up olarak kariyerine Hiç Komik Diil ile başlayan Yunus Günçe şu anda İstanbul ve Türkiye'nin çeşitli şehirlerinde Kafamda Böcekler Var adlı tek kişilik gösterisiyle izyelenleri ile buluşmaktadır.

Yunus Günçe
 
Yunus Günçe'nin Oynadığı Diziler
 
2008 : Rüzgâr
2007 : Gemilerde Talim Var
2006 : Candan Öte
2005 : Sihirli Annem
2005 : Savcının Karısı
2005 : aşk Her Yaşta
2004 : Görünmez Adam
2003 : Aşk Olsun
2002 : Bir Tatlı Huzur
2002 : Koçum Benim
 
Filmler
 
2004 : Hırsız Var
2002 : O Şimdi Asker
 
Programlar
 
Kariyeri boyunca çeşitli televizyon projeleri gerçekleştiren Yunus Günçe Trt Spor'da pazartesi,çarşamba ve cuma günleri devam eden farklı spor dallarını eğlenceli bir formatla sunmaktadır.Yunus Günçe ile Sporaktif halen güncel olarak yayınlanmaktadır.
 
Deja Vu
46
Video Gak
Sporaktif - Trt Spor (yayında)
[Beni İkna Et - CNN Türk (yayında)