Survivor 2017 yarışmacıları belli oldu. Survivor 2017 yarışması 21 Ocak Cuma günü başlıyor. Survivor yarışmacıları kimler? Survivor 2017 Ünlüler takımında hangi isimler yer alıyor? Surivor 2017 Gönüllüler takımında tanıdık isimler yer alıyor. Survivor 2017 kadrosu, yarışmacıları Instagram fotoğrafları, sosyal medya hesapları haberimizde.

Survivor 2017 Ünlüler ve Gönüllüler kadrosu belli oldu. Televizyon ekranlarının reiting rekorları kıran programının başlamasına artık sayılı günler kaldı. Herkesin merakla beklediği kadrolar ve başlama tarihi netleşti. Ünlü yapıncı Acun Ilıcalı bu sezonda yarışmada sürpriz isimlere yer verdi. Ünlüler kadrosunda İlhan Mansız, Serhat Akın futbolcu olarak yer alıyor. Takımın diğer güçlü ismi ise boksör Adem Kılıçcı olacak. Kadınlar tarafında da bu sezon oldukça iddialı isimler yer alıyor. Milli dalgıç Şahika Ercümen, milli atletler atlet Sema Apak ve Pınar Saka, ile kickboksçu Sabriye Şengül Survivor 2017 olmak için yarışacak.

Survivor 2017 Ünlüler kadrosu

Erkekler: İlhan Mansız, Serhat Akın, Şakşuka Tarık Mengüç, Çılgın Sedat, Furkan Kızılay ve boksör Adem Kılıçcı
Kadınlar: Milli dalgıç Şahika Ercümen, DJ Berna Öztürk, atlet Sema Apak, milli atlet Pınar Saka, dizi oyuncusu Seda Demir, kickboksçu Sabriye Şengül.

İlk açıklamalar geldi

İhan Mansız: Kazanmak için savaşmak gerek, savaşmak için savaşçı olmak gerek..."
Adem Kılıççı: "Hayat bir boks maçı gibidir. Yenilgiyi düştüğünde değil, kalkamadığında yaşarsın! Şimdi yeni bir savaş başlıyor..."
Serhat Akın: "Gönüllülerin gönlünde taht kurmaya gidiyorum.İsteseler de istemeseler de..."
Berna Öztürk: "En güçlü ben olmayabilirim; ama en iyisini ben yaparım..."
Sedat Kapurtu: "Kim daha çılgın göreceğiz! Ben mi, Survivor mı? Çıldırtırım, çıldırtacağım..."
Furkan Kızılay: "Bu sene çok farklı bir Survivor olacak. Gönüllüler duymasın!"
Seda Demir: "Kendine güvenmek insanın en büyük zaferidir! Neden olmasın..."
Tarık Mengüç: "Survivor'a savaşmaya gidiyorum. Güç demek Mengüç demek. Güç bende artık!"
Sema Apak: "Ben rakiplerimi düşünmem! Onlar beni düşünsün..."
Pınar Saka: "Kazanmak için ne mi yaparım? Hayal bile edemezsiniz!"
Şahika Ercümen: "Benim için zafer, derinliklerden geçer! Bu sefer nefesimi Survivor için tutacağım..."
Sabriye Şengül: "Survivor'ın kadın bir savaşçıya ihtiyacı vardı! İşte ben geldim..."

SURVİVOR 2017 TAM KADRO - FOTO GALERİ

Survivor 2017 Gönüllüler kadrosu
Acun Ilıcalı ve ekibi, yarışmaya katılacak ‘Gönüllüler’i 300 binin üzerindeki başvuru arasından seçti.’Göz6’dan üç kişinin katılacağı ‘Gönüllüler’in kadrosu ise şöyle: Eser West, Ogeday Girişken, Burçak Tuncer, Volkan Çetinkaya, Gökhan Gözükan, Elif Şadaoğlu, Fulya Şahin, Deniz Gültekin ve Tuğçe Melis Demir.

Survivor 2017 ne zaman başlayacak?

‘Survivor’ her yıl şubat sonu, mart başı gibi başlıyordu. Yarışmanın finalini ‘Ramazan Bayramı’ndan önce yapmak isteyen Acun, bayramın bu yıl da 10 gün öne gelmesi nedeniyle ‘Survivor 2017’nin ilk yayınını 21 Ocak Cumartesi akşamı yapılacak.