Survivor 2017'de kim elendi? sorusu bu akşam (24 Ocak Salı) cevabını bulacak. Acun Ilıcalı'nın kanalı TV8'de yayınlanmaya başlayan Survivor yeni sezonda eleme adayı olarak belirlenen Erdi, Fulya Şahin, Berna ve Eser bugün konseyde SMS oylamasına çıkacak. Survivor 2017'de elenme ihtimali en yüksek adayın Erdi olduğu tahmin ediliyor. Survivor 2017'de en az SMS alan yarışmacı elenen ilk isim olacak. Survivor 2017 elenecek isim haberimizde.

Survivor 2017'de dün ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı. Ünlüler ve gönüllüler takımları arasında nefes kesen yarışmada kazanan ünlüler takımı oldu. Böylece adadan gidecek kişinin daha önce de dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımından olacağı kesinleşti. 

Gönüllüler arasında oynanan dokunulmazlık oyununu ise Ogeday kazandı.

Konseyde gönüllüler takımı içinden ismi en çok yazılan Berna elemeye kalan 3. isim oldu.

Bireysel dokunulmazlığı kazanan Ogeday eleme için Eser'in ismini verdi. 

İlk konseyde elemeye kalan Erdi ve Fulya Şahin'den sonra Berna ve Eser elemeye kalan diğer iki isim oldu.

Böylece yarın yapılacak olan SMS oylamasında gönüllüler takımından bir kişinin gideceği kesinleşti... Erdi, Fulya Şahin, Berna ve Eser'den en az SMS oyunu alan isim Survivor 2017'de elenen ilk isim olacak.

Peki ama gönüllüler takımından elemeye kalan isimler konseyde ne dedi? İşte Erdi, Fulya, Berna ve Eser'in ilk sözleri...

ERDİ ÜNVER

"Ben arkadaşlarla şu konuda ters düştüm. Ben buraya gelirken açlığı, susuzluğu, özlemi göze alarak geldim. Ne olduğunu biluyorum. Psikolojimi buna göre hazırladım. Benim için birinin oyunu kazanıp kazanmaması da problem değil. Ben adada kimi sevmiyorsam onu yazarım. Elif'i sevmiyorum, iki gündür onu yazıyorum. Arkadaşlar da bana bunun tam tersi olarak “Biz kimin performansı düşükse onu yazacağız, bireysele dönene kadar böyle" dedi. Ben şimdi soruyorum, Berna çıktı. Berna performansı en düşük yarışmacı değil. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu? Söyledikleri ile çelişen arkadaşlar. Ben bu arkadaşlarda nasıl samimiyet bulabilirim? Nasıl güvenbilirim? Güvenmeme gerek var mı? Onu tekrar gözden geçireceğim. Her şey nasip kısmete varır. Bu hoş olmadı, adaletli de olmadı. Umarım adalet yerini bulur."

FULYA ŞAHİN

FULYA ŞAHİN

"Buraya gelmek için elimden gelen her şeyi yaptım, hakkımla geldim. Kalacaksam hakkımla kalmak istiyorum. Daha iyisi varsa kalabilir. Arkadaşlarım için de hayırlısı olsun. Berna, Erdi, Eser için. Hangimiz hak ediyorsak kalalım, hiç problem değil. "

BERNA KEKLİKLER

"Sevdiklerimle karşı karşıya geldim ya yine, gerçekten bunu affetmiyorum. Umarım güzel bir açıklamaları vardır. Sevenlerime ben buradan güveniyorum, her ne kadar rahatsız olan arkadaşlar olsa bile. Onlar beni Survivor'da görmek istiyorlarsa, bana güveniyorlarsa, beni kurtaracaklardır. Elimden geleni yapacağım. Fulya'yı seviyorum, Erdi'yi seviyorum. Eser de benim ağabeyim, kardeşim gibi. Sevdiklerimle karşı karşıyayım, şaka gibi. Bu tablo bana tanıdık geliyor. Bunu ben araştıracağım, peşini bırakmayacağım."

BERNA KEKLİKLER

ESER WEST

"İlk gece Ogeday ile beraber yattık. O benim üstümü örttü, üstüm açıkken. Bugün ismimi söylemesi, eminim bir bildiği vardır. Ona karşı bir şeyim yok. Hayırlısı neyse o olsun. Fulya'nın dediği gibi hak eden en iyi olan kalsın."

İşte Survivor kare kare 2017'nin ilk elemesi öncesi yarışmalar ve konseylerde yaşananlar...

Survivor 2017'de ünlüler ve gönüllüler takımı dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi. Büyük bir mücadeleye sahne olan Survivor 2017'nin ilk dokunulmazlık oyununun galibi ünlüler takımı oldu.

Gönüllüler takımı ise kendi arasında dokunulmazlık oyunu oynadı ve bu oyunun galibi Volkan Çetinkaya oldu.

Daha sonra Survivor 2017'nin ilk konseyi yapıldı. Acun Ilıcalı Survivor 2017'de bir ilk yaşanacağını, bundan sonra Survivor'da haftanın en başarılı yarışmacısının belirleneceğini açıkladı.

Buna göre; bireysel yarışmalarda kazanan 3 puan, 2'li yarışılıyorsa final atışını yapan 2, diğerleri 1 puan alacak. Bayrak yarışı için de 3 puan verilecek. Ancak bu puanlama adadaki elenmeyi etkilemeyecek. Birinci olana bazı ödüller verilecek.

Acun Ilıcalı, Survivor 2017'nin ilk ada konseyinde adadaki yaşama dahil olacak 4 yarışmacı adayını açıkladı. Anıl, Fatih Hürkan, Oğulcan ve 
Sadin adaya katılabilmek için SMS oylamasına katıldı. Bugün açıklancak sonuç sonrası bu 4 yarışmacı adayının 3'u Survivor 2017'ye katılacak.

Gönüllüler takımında konseyde adaya veda edecek isim için adaylarını yazdı.

Konseyde açıklanan sonuçlarda en fazla adı yazılan Erdi, haftanın ilk eleme adayı oldu.

Bireysel dokunulmazlık sembolünün sahibi Volkan Çetinkaya, ada konseyinde ikinci eleme adayının ismini açıkladı.

Volkan, konseyde elemeye çıkması için yemek dağıtma konusunda eleştirdiği Fulya Şahin'in ismini söyledi.

Böylece Erdi ve Fulya elemeye kalan ilk iki isim oldu. Daha sonra yapılacak yarışma ve oylama ile elemeye kalacak iki isim daha belirlenecek ve 4 isim elemeye kalacak.

ERDİ VE ÇILGIN SEDAT ARASINDA GERİLİM

Dokunulmazlık oyununda Adem ve Gökhan arasındaki mücadele sonrası Erdi’nin kullandığı Metin Şentürk bile görür’ cümlesi, Çılgın Sedat’da öfke patlamasına neden oldu. Kendisinin de engelli oğlu olduğunu söyleyen Sedat, Erdi’yi bir daha engellilerle ilgili söz söylememesi konusunda uyardı.

Survivor 2017

Ünlüler adasında baraka yapımı sırasında Çılgın Sedat , İlhan Mansız ve Furkan arasında gerginlik yaşandı. İş bölümü konusunda yaşanan konuşmada Furkan gelen cevaplar üzerine hayli sinirlendi ve elindeki işi bıraktı.