Tüm hızıyla devam eden Survivor 2017'de bu gece kim elenecek? İki dokunulmazlık oyununu da kaybeden Ünlüler de Sabriye, Şahika, Sedat ve Berna eleme listesinde olan yarışmacılar. Peki Survivor 2017'de 21 Şubat Salı günü hangi yarışmacı elenecek? Survivor eleme heyecanı tüm detaylarıyla haberimizde olacak.

Survivor 2017'de dün akşam ödül oyununda ünlüler takımı adeta fırtına estirdi. Seriyi 2-0 kazanan ünlüler takımı ödül olarak 1 hafta boyunca kullanabilecekleri yatakları kazandılar.

Gönüllüler takımı ödül oyunun ardından tam anlamıyla dağıldı. Berna Kekliklerin hedefinde ise Anıl vardı. Tartışmanın uzun süre devam etmesiyle birlikte Volkan ve Erdi'de konuya dahil oldu. Erdi, Anıl'ın haklı olduğunu söyleyince Berna çılgına döndü.. Gerginliğin ardından serenomiye çıkış anında Berna, ünlüler takımından Serhat Akın'la da tartıştı. Gerginlik artınca araya Acun Ilıcalı girdi..

SMS OYLARI SONUCU BELİRLEYECEK

Survivor'da bu akşam yaşanacak ada konseyinde SMS oylarında rakiplerinden en düşük oyu alacak olan aday adaya veda edecek.