2005 senesinde Kanal D'de yayınlanan Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunmuş olduğu Survivor Türkiye yarışmasında birinci olan Pektaş’ın, Survivor Ünlüler kadrosunda nasıl bir performans göstereceği ise merak konusu haline geldi.

Survivor Uğur Pektaş kimdir, kaç yaşında?

Gamze Özçelik’in eski eşi, Arka Sokaklar dizisinin sevilen yıldızı Pektaş, Survivor 2020 yılı kadrosunda yer alıyor. 16 Nisan 1979 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen ünlü isim 2005 senesinde yapılan Survivor: Büyük Macera yarışmasında birinciliğin sahibi olmuştu.

UĞUR PEKTAŞ KİMDİR?

Uğur Pektaş, 16 Nisan 1979 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Anne- babası 13 yaşındayken boşandı. Yoga, aikido ve tai chi sporları yaptı. Kocaeli Üniversitesi Otelcilik Bölümü'nde okudu.

Kuşdili ve Düşler vede Gerçekler dizilerinde yer aldı. Arka Sokaklar dizisi ile büyük ses getirdi. Arka Sokaklar dizisinin yönetmenliğini Orhan Oğuz yapmış olduğu, başrollerde ise Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Uğur Pektaş, Alp Korkmaz, İlker İnanoğlu, Gamze Özçelik, Berk Oktay, Çağla Kubat oynadı.

Pektaş, 19 Haziran 2008 tarihinde, kendisi gibi oyuncu vede sevgilisi Gamze Özçelik ile dünya evine girdi. 30 Ocak 2010 tarihinde Murathan iadında bir oğlu olmuştur. 26 Aralık 2011 tarihinde boşanmıştır.

SURVİVOR ÜNLÜLER KADROSU

Mert Öcal - Oyuncu

Şaziye İvegin Üner - Milli Basketbolcu

Uğur Pektaş -  Oyuncu

Sercan Yıldırım - Milli futbolcu

Derya Can - Dünya Serbest Dalış Rekortmeni

Parvız Abdullayev - Profesyonel Kick Boksçu

Aycan Yanaç - Milli futbolcu

Elif Gören- Milli atlet

Barış Murat Yağcı - Oyuncu