Survivor 24 Mayıs 2016 son bölümde kim elendi sorusunun cevabı bu haberimizde sizleri bekliyor. Survivor SMS oylaması sonuçları, elenen ve adaya veda eden isim ve sonuçlar bu gece 23.30'dan sonra TV8 ekranlarından açıklanacak.

Survivor'da bu hafta dokunulmazlık oyunlarının ardından yapılan ada konseyinde elenen isim belli oldu. Dört aday çıkan konseyde elenen isim Gizem Memiç oldu.

Survivor 2016 adasında kim elendi sorusunun yanıtını verecek SMS sıralaması sonuçlaır Acun Ilıcalı tarafından saat 23.30'dan sonra açıklanacak. Survivor'da 4 isim eleme adayı oldu. Ünlüler ve gönüllüler SMS sıralaması sonuçları ile bir kişi veda edecek.

Survivor adasında ilk dokunulmazlık oyununu ünlüler kaybetmiş ve 2 eleme adayı çıkarmışlardı. Survivor'da 23 Mayıs 2016 akşamı oynanan ikinci dokunulmazlığı da gönüllüler kaybetti.

SURVİVOR KİM ELENDİ SMS SIRALAMASI SONUÇLARI

Survivor adasında 24 Mayıs 2016 tarihli elemede bu hafta adaya kim veda etti belli olacak. Survivor ünlüler ve gönüllüler takımı 4 ismi eleme adayı çıkardı. Eleme adayları şunlar;

Yunus Günçe : Ünlüler takımı ada konseyinde ismini yazdılar.

Avatar Atakan : Bireysel dokunulmazlığı kazanan Semih Öztürk ismini verdi.

Gizem Memiç : Gönüllüler takımı ada konseyinde ismini yazdı.

Damla Can : Bireysel dokunulmazlığı kazanan İbrahim Giydirir ismini yazdı.

Survivor SMS sıralaması sonuçlarına göre 4 isimden en sonda yer alan elenecek. Avatar Atakan ve Damla Can'ın daha önceki SMS sıralamalarında birincilikleri bulunuyor.


Yunus Günçe en çok eleme adayı olan isim. Her defasında bir şekilde kurtulan Yunus Günçe en son Tuğba Özay ile elemeye çıkmıştı. Gizem Memiç ise elenme ihtimali olan bir diğer isim.