Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği Survivor All Star izleyicilerini ekranlara kilitlemeye devam ediyor. Uzun süredir ödül oyunlarında başarılı bir grafik çizemeyen Ünlüler takımı bu hafta bu başarısızlıklarına bir son vererek ödülü mükellef bir yemek olan oyunu kazanmasını bildi. Ancak daha sonrasında gerçekleştirilen dokunulmazlık ve ödül oyunlarını ise kazanan ekip Gönüllüler oldu.
4 Mayıs 2015 akşamı ekranlara gelen bölümde ödül oyununda Gönüllüler ile Ünlüler karşı karşıya geldi, büyük çekişmeye sahne olan ödül oyununu Gönüllüler kazandı.

ÜNLÜLER 8-6 YAPTI AMA

Ünlüler 8-5 gerideydi, Hakan ve Turabi karşı karşıya geldi Turabi kazandı ve durumu 9-5’e getirdi. Daha sonra Nadya Merve karşı karşıya geldi. Nadya Merve’ye karşı kaybetti ve durum 9-6 oldu. Gönüllüler’den Bozok Ünlüler’den Pascal karşı karşıya geldi. Bozok büyük bir konsantrasyon ve beceriyle Pascal’ı mağlup etmeyi başardı. Gönüllüler 10-6 kazanmayı başardı.

ÖDÜL NEYDİ?

Dominik’te çok zor bir oyun oynandı ve oyun sonunda Gönüllüler kazandı ve Gönüllüler bir kez daha yiyecek ödülü kazandılar. Bu haftaki iki oyunu Gönüllüler kazanarak başarılı oldu. Turabi ve Hilmicem’in performansları Gönüllüler takımının kazanmasında büyük rol oynadı.

Survivor All Star 4 Mayıs Ödül Oyununu başarıyla tamamlayan takıma buzdolabı verilecekti. Ödül oyununu Gönüllüler kazandı ve buzdolabındaki yiyecekleri onlar yemeye hak kazandı.