Survivor'da bu hafta dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımından Survivor Adası'na veda eden isim belli oldu. İşte bu hafta Survivor'a veda eden o sürpriz yarışmacı...

Survivor'da bu hafta dokunulmazlık oyunlarını kaybeden Gönüllüler takımından yarışmaya veda eden isim belli oldu. Üç aday çıkan konseyde elenen isim Gizem Kerimoğlu oldu.

TV8’de yayınlanan ve Acun Ilıcalı ile Alp Kırşan’ın sunduğu Survivor 2016’da gönüllüler takımından bir isim daha adaya veda etti.

Bu hafta yapılan iki dokunulmazlık oyununu da kaybeden gönüllüler takımından Gizem Kerimoğlu, Serkay Tütüncü ve Damla Can, SMS oylamasına çıkan 3 isim oldu.

Acun Ilıcalı bu gece ekrana gelen ada konseyinde en az oyu alarak adaya veda eden ismi açıkladı. Gizem Kerimoğlu, Serhat ve Damla’dan daha az oy alarak Survivor’a veda eden isim oldu.

VEDAM KISA OLACAK

Acun Ilıcalı’nın sonucun açıklanmasının ardından söz verdiği Gizem Kerimoğlu, “Ben burada hikayesi olan bir yarışmacı oldum. Ama bu hikayeyi ben kurgulamadım. Tabii ki finallere kalamadığım için üzgünüm ama ‘burayı özleyecek misin’ derseniz cevabım ‘sanmıyorum’ olur” diye konuştu.

Acun Ilıcalı’nın “Arkadaşlarına veda edebilirsin” demesi üzerine de Gizem, “Vedam çok kısa olacak” diyerek ünlüler ve gönüllüre takımına başarılar dileyip konseyden ayrıldı.

SMS Sıralaması

1- Damla Can

2-Serkay Tütüncü

3- Gizem Kerimoğlu