Survivor all starda 11 Nisan Cumartesi ödül oyunu heyecanı yaşanacak,şartların gittikçe zorlaştığı yarışmada oyuncuların bu ödüle oldukça çok ihtiyacı var. Adalarda gerilim her gün artıyor gönüllüler adasında Turabi ve Hilmi Cem Hasan' a açıkca cephe almaya başladı hatta oyunlarda bile tepkileri artıyor. Turabi sonu yarıları aldığı için ilk kural dışı harekette diskalifiye edilecek. Ünlülerde geçen hafta kazanılan oyunlar sonucunda bir fırtına öncesi sessizlik var.
 Acun Ilıcalı hafta içinde yaptığı açıkalama da Survivorun maliyetini açıklamıştı. Tam 17 Milyon TL.  Bu haftaki ödül oyunu penaltı atma. Durum böyle olunca herkesin aklına Pascalın ve diğer futbolcu Serenay'ın perfomansı geliyor.

Survivor All Star’da bu akşamki oyunun sonunda muhteşem bir ödül yarışmacıları bekliyor. Ödülü kazanmak yarışmacılar için çok önemli.  
 
Geçtiğimiz hafta ödül oyunlarında Gönüllüler takımı büyük bir başarı yakaladı. Barbekü ödülünü kazanan Gönüllüler hem moral depoladı hem de karınlarını doyurdu. Bu hafta ise ödülü Ünlüler mi Gönüllüler mi kazanacak?

Survivor All Star Canlı İzlemek için TIKLAYIN