Survivor All Star'da büyük heyecan... Elenen isim kim olacak? Bu hafta yine dokunulmazlığı kazanan Ünlüler, eleme gecesi gerginliğini bu haftada Gönüllüler takımına bıraktı. Gönüllüler takımından Hilmi Cem dokunulmazlığı kazanarak elenmekten kurtuldu. Ada konseyindeki oylamada Hasan 3, Bozok 3 oy aldı. Böylece Gönüllüler, takımdan elemeye gönderdikleri isim Hasan ve Bozok oldu. Survivor All Star son hafta iki ödül oyununuda Gönüllüler takımı aldı.  İşte Survivor All Star hakkında merak edilen tüm bilgiler acunn.com ile eş zamanlı olarak gazetevatan.com'dan takip edebilirsiniz...
TV8’de dün akşamki Survivor heyecanı nefesleri kesti. Dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler 17 Mayıs 2015 Survivor All star’da Bireysel Dokunulmazlık sembolü için birbirleriyle yarıştı. Bireysel Dokunulmazlık sembolü oyunu ise oldukça zordu. Kütüğe tutunan Gönüllülerden hangisi en sona kadar dayanırsa bireysel olarak dokunulmaz olacak ve konseyde ismi yazılmayacaktı. Hatta Çarşamba günkü konseyde bir eleme adayı da kendisi çıkaracaktı.
 
SURVİVOR ALL STAR DOKUNULMAZLIK OYUNU                        
 
Müthiş heyecana sahne olan Bireysel Dokunulmazlık oyununda ilk elenen isim Sahra olurken, Sahra’yı takiben Bozok elendi. Oyunda tam 12 dakika geçmişti ki sunucu Alp Kırşan yarışmacılardan bir ellerini kütükten çekmelerini istedi ve serbest kalan elleri kütüğe değerse eleneceklerdi. Tek elle tutunamayarak ilk elenen isim ise Hasan oldu.
 
Son üç isim ise Begüm, Hilmicem ve Turabi idi. Geçtiğimiz hafta bireysel dokunulmazlık sembolünü Turabi almıştı. Üst üste iki dokunulmazlık oyunu kaybeden Gönüllülerde Bireysel dokunulmazlık heyecanını kim kazandı sorusunun yanıt bulacağı etaptı artık. Çünkü yarışmacılar yorgun ve bitkin düşmüştü artık. Daha sonra elenen isim Turabi oldu ve Turabi dayanamayarak bıraktı.
 
HİLMİCEM Mİ BEGÜM MÜ DOKUNULMAZ OLDU!
 
Daha önce magazin dünyasında birbirlerine yakınlaştıkları ve aşık oldukları söylenen Begüm ve Hilmicem sona kaldı. Survivor All Star’da Bireysel Dokunulmazlık sembolü finalinde son olarak Begüm elendi. Begüm ağlayarak “Her yerim ağrıyor şu an” dedi.
 
Bireysel Dokunulmazlık oyununu kim kazandı sorusu yanıt buldu. Hilmicem Dokunulmaz oldu ve konseyde ismi yazılamayacak. Hatta Hilmicem Çarşamba günü de bir ismi eleme adayı olarak söyleyecek. Hilmicem ilk kez dokunulmazlık kolyesini kazanmış oldu.

ADA KONSEYİNDE BÜYÜK GERGİNLİK

Dokunulmazlığı kaybeden Gönüllüler takımı ada konseyinde toplandı. Survivor All Star'ın 54. bölüm ada konseyinde gönüllüler kaybettikleri dokunulmazlık oyunu sonrası sırayla adadan gitmesini istedikleri isimleri yazdılar. Hilmi Cem, dokunulmazlığı kazanmanın rahatlıyla konseye girerken, yapılan oylamada elenemesi için SMS'e gönderilen isim Hasan ve Bozok oldu. Böylelikle bu haftaki elemeler için ilk belirlenen isim Hasan ve Bozok oldu.

Survivor All Star'da kim kimin ismini yazdı?
 
Bozok - Hasan
 
Sahra - Bozok
 
Hasan - Bozok
 
Begüm - Bozok
 
Hilmi Cem - Hasan
 
Turabi - Hasan yazdı...

Turabi Ada Konseyinde elenmesi için isim yazarken Hasan'ın ismini şeytan figürüyle vermesi olay oldu. Yarışmanın başından bu yana bir türlü Hasan ile anlaşamayan Turabi, bu sefer alaycı bir şekilde yaptı yapacağını. Gördüğü olay karşısında duruşundan ödün vermeyen Hasan, resmi kimin çizdiğini anladı. Elenmesi için isminin verilmesini anlayan Hasan, bu resmi anlayamadığını ve hiç hoş bulmadığını ifade etti.

gazetevatan