Survivor All Star 'ın son bölümünde kıran kırana geçen dokunulmazlık oyunu vardı. Gönüllüler ile ünlüler arasında birebir güç gösterisine dayalı oyunda sonuç sürpriz oldu. Yarışı hep önde götüren gönüllüleri her defasında ünlüler bir adım geriden izledi. Son kulvarda ise yarış 9-9 berabere olunca 4'erli gruplar olarak iki takım çarpıştı. Survivor 'da dokunulmazlık oyununu kazanan ünlüler oldu. 

SEDA AKTUĞLU FOTOĞRAFLARI

SURVİVOR GÖNÜLLÜLER DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?
Survivor All Star 'da gönüllüler yenilince adadan gidecek ismin onların takımından çıkması da kesinleşti. Survivor adasında bu kez gönüllüler arasında 'kişisel dokunulmazlık' oyunu oynandı. Kızlardan Sahra erkeklerden ise Hasan oyunu kazanıp karşı karşıya geldiler. Son oyunda Hasan , Sahra'yı yenerek gönüllüler adasında dokunulmazlık kazanan isim oldu. 

DUYGU ÇETİNKAYA FOTOĞRAFLARI

SURVİVOR ADA KONSEYİ KİM YAZILDI KİM ELENİR?
Hasan'ın dokunulmazlık kazanmasının ardından Survivor ada konseyi toplandı. Survivor All Star gönüllüler takımı performansa değil kişisel ilişkilere dayalı bir oylama yapınca adı yazılan kişi sürpriz oldu. Turabi ile sorun yaşaşayan Duygu elenmek üzere belirlenen ilk isim oldu.

TANER ÖZDEŞ FOTOĞRAFLARI

SURVİVOR ALL STAR İLK ELENEN KİM OLUR?
Survivor All Star 'da Duygu 'nun adının yazılmasının ardından SMS oylamasında en yüksek oyu alan kişi bir rakibinin adını verecek. Duygu ile birlikte bu kişi halk oylamasına sunulacak. Oylama sonunda Survivor All Star 'da elenen ilk isim belli olacak.  

Survivor All Star İlk eleme 3 Mart Salı günü olacak. 

NADYA ZAGLİ FOTOĞRAFLARI

SURVİVOR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?
Survivor 'da Taner ile Sahra arasında sürtüşme devam ediyor. Taner eleme sırasında rakipleri hakkında şaşırtan sözler söylerken Duygu bu hafta kötü performans gösterdiğini belirterek özür diledi. İşte Survivor all star eleme anında gönüllülerin yaptığı açıklamalar;

FULYA KESKİN FOTOĞRAFLARI