TV8 ekranlarının merakla izlenen yarışma programı Survivor All Star’ın 28. Bölümü 11 Nisan akşamı ekranlara geldi. Yarışmanın son bölümünde adaya veda eden Taner’in ardından, Hasan ve Turabi’nin arasındaki gerginlik ödül oyununa yansıdı. İşte Survivor’ın son bölümünde yaşanan çekişmeli anlar ve ödül oyunundan detaylar…

Ödül oyununun oynandığı Survivor’ın son bölümüne, geçtiğimiz hafta adaya veda eden Taner’in ardından tırmanan gerginlik damgasını vurdu. Turabi ve Hasan arasında süren tartışmalar ödül oyununda da hız kesmeden devam etti. Oyunu bırakıp kavgaya tutuşan ikilinin tartışmalarına Hilmicem’de katıldı.

ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Ödül oyunundaki Gönüllüler tarafındaki gerginlik sürerken Ünlüler takımında da rahatsızlıkları yüzünden oyun dışında kalan ya da oyunda iyi performans gösteremeyen isimler dikkat çekti. Engellerin bulunduğu parkurun ardından penaltı atışlarının yapıldığı mücadelede son ana kadar oyunu kimin kazanacağı belli değildi. Takımdaki büyük gerginliğe rağmen ödül oyunundaki yemek ödülünü Gönüllüler takımı kazandı.

MERVE AYDIN ÇOK KÖTÜ DÜŞTÜ

Ödül oyununda yarışan Merve Aydın, Nadya karşısında mücadele ederken engellerden birine takılarak düştü. Acısına rağmen topa ulaşan yarışmacının çığlıkları adayı inletti.

ÜNLÜLER TAKIMINDAN MAĞLUBİYET ELEŞTİRİSİ

Aralarındaki tartışmaya rağmen ödül oyununda başarılı olan Gönüller takımı yemek ödülünü kazandılar. Ödül oyunundan mağlubiyetle ayrılan Ünlüler takımında herkes suçu kendinde aradı. Ancak yarışmacılardan Merve Aydın, herkesin bir bahane bulduğunu söyledi. Takım arkadaşlarının sürekli olarak bahanelerin arkasına sığındığını söyleyen yarışmacı asabi tavırlarıyla dikkat çekti.(hurriyet)