Survivor All star da artık Adalar birleşiyor. Dün akşam yayınlanan bölümde Acun Ilıcalı yarışmacılara yeni kurallar ve birleşme partisi hakkında bilgiler verdi. Acun Ilıcalı yarışmacılara bir de sürpriz sundu. Survivor All Star birincisi Altın kaplama Survivor All Star Kupasının sahibi olacak. 
Yeni kurallara göre; sembol oyunu 5 hafta daha oynanacak ve ardından sembol oyunu için final oyunu oynayacak. Sembolü olan herkes final oyununa katılacak ancak fazla sembolü olanlar oyunlarda daha avantajlı olacaklar. Bu finali kazanan isim Kıbrıs'a doğrudan gitmeye hak kazanacak. Yarışmada bundan böyle Kişisel dokunulmazlığı kazanan kişilerde artık elenmesi için bir aday çıkaracaklar. Birleşme partisinde yeni bir format oylanacak. Birleşme partisinde “Yok Böyle Dans” yarışması yapılacak. Yarışmanın yanı sıra birleşme partisi için konuk olarak Hadise gelecek.


 

SURVİVOR ALL STAR'DA KİM KAÇ KİLO VERDİ?

Dün akşam yayınlanan bölümde yarışmacıların bu güne kadar kaç kilo verdikleri de belirlendi. Ayrıca yüzde oranında da kiloları ölçülen yarışmacılar arasında 20 kilo ile en çok kilo veren Hasan'a çikolata hediye edildi. Kadın yarışmacılar yüzde  yönünden şansları olmadığı için tartılmadılar ve Hasan seçtiği bir kadın yarışmacıya daha çikolata verdi.

Survivor All Star'da kilo veren yarışmacıların eski ve yeni halleri herkesi şaşırttı..İşte Survivor'da en çok kilo veren isimler ve inanılmaz değişimleri
 

 Turabi:85'den 80'e %5

 Hilmicem: 77'den 68,6'e %9

 Hasan:107'den 87,3'e %18,4

 Bozok: 90'dan 76,1'e %15,4

 Doğukan: 76'dan 63,4'e %17,2

 Anıl: 90'dan 80,9'a %10

 Pascal: 97'den 83,3'e %14

 Hakan: 96'dan 83,3'e %13


ACUN ILICALI SURVİVOR ALL STAR'IN BÜYÜK ÖDÜLÜNÜ AÇIKLADI

Survivor All Star yarışmasının birincisi para ödülünün yanı sıra 10. yıla özel altın kupa ödülü de verilecek.
 
Survivor All Star 26 Nisan bölümünde Acun Ilıcalı, son 10 yılın en iyisini altın kupayla ödüllendireceklerini açıkladı. Konseyde sürpriz ödülü açıklayan Ilıcalı “Kazanan kişi bu kupayı Kıbrıs finalinde kaldıracak. Şampiyon olan bu kupayı evine götürüp çocuklarına torunlarına gösterebilecek. 10 yılın Survivor’un birincisinin taçlandırılması gerektiğini düşünerek bu sene çok özel bir kupa yaptırdık. Bizim de yaptığımız en önemli projelerden biri bu seneki Survivor All Star ve bunu da taçlandırmış olacağız” dedi. Survivor All Star’ın Kıbrıs’taki büyük finali Haziran ayında olacak.

SURVİVOR’DA YOK BÖYLE DANS SÜRPRİZİ
 
Survivor All Star yarışmasında birleşme partisi Yok Böyle Dans yarışması ve Hadise oldu. Survivor’da Pazar akşamı yapılan ada konseyinde Acun Ilıcalı birleşme partisiyle ilgili detayları açıkladı.
 
Survivor’da ünlüler ve gönüllüler takımlarının merakla beklediği birleşme partisinde ise yarışmacıları büyük bir sürpriz bekliyor. Birleşme partisinde bir dönem Acun Ilıcalı’nın ekrana damga vuran yarışması Yok Böyle Dans yeniden canlandırılacak. Survivor yarışmacıları birer dansçı partnerle birlikte yarışmada performanslarını sergileyecek. Acun Medya’nın getirdiği Dominik Cumhuriyeti’nden özel dansçılar yarışmacılara eşlik edecek. Birleşme partisine özel yapılacak eğlence amaçlı Yok Böyle Dans yarışmasını kazanan yarışmacıyı da bir ödül bekliyor. Yarışmanın birincisini ise jüri belirleyecek.
 
Survivor yarışmacısı Pascal Nouma da geçtiğimiz yıllarda ekrana gelen Yok Böyle Dans’ta yarışmıştı. Survivor yarışmacıları bir gece önceden partnerleriyle birlikte bu yarışmaya hazırlanacaklar.
 
HADİSE’DEN SURVİVOR’A ÖZEL KONSER
 
Birleşme partisinde Türkiye’den de bir ünlü isim konuk olarak gelecek. Acun Ilıcalı, birleşme partisine gelecek ismin Hadise olacağını açıkladı. Partide Hadise canlı performansla şarkılarını seslendirecek ve yarışmacılara özel konser verecek.

 
ELEMELERDE SÜRPRİZ DEĞİŞİKLİK
 
Herhangi bir takım 2 kişi kalınca yarışma artık takımlar olarak değil bireysel olarak devam  edecek. Survivor All Star’da haftalık elemelerde önemli değişiklikler oldu. Bundan sonra her hafta kişisel dokunulmazlık oyununu kazanan yarışmacı da eleme oylamasına bir aday çıkarma hakkı  kazanacak. Yeni kurallarla birlikte sms’de en fazla oyu alan yarışmacı, ada konseyi bir aday ve kişisel dokunulmazlık sahibi bir aday çıkarak, oylamada en az oyu alan isim yarışmaya veda edecek.

milliyet