Ülkemizden en çok takip edilen yarışma programlarından olan Survivor’da heyecan ve gerilim tam gaz devam ediyor. Survivor’da bu hafta kimin elenip elenmeyeceği ise merak konusu oldu. Survivor’da bu hafta kim elendi ? Survivor’da SMS sonuçları 8.hafta kim veda etti ? İşte detaylar..

Survivor SMS oylama sonuçları gönüllüler takımında nasıl olacak büyük merak konusu. SMS oymama sonuçlarına göre birinci çıkan kişi elenmek üzere isim verecek. 

Survivor gönüllüler SMS sonuçları adadan elenecek kişinin kaderini belirlemesi bakımından kritik öneme sahip. Survivor gönüllüler takımında daha önceki SMS oylama sonuçlarında Hasan birinci çıkmıştı. 

ÖZLEM ÇALIN RESİMLERİ

SMS SONUÇLARINDA TURABİ YA DA HİLMİ CEM BİRİNCİ OLURSA

Bu hafta SMS sonuçlarına göre Turabi ya da Hilmicem birinci olursa elenmek üzere söyleyecekleri isim Özlem olacak. Elenme korkusuyla Survivor adasında bugüne kadar ki en çirkin kavgaya imza atan Bozok , Hilmi Cem ve Turabi 'den Özlem'in adını söylemeleri konusunda söz aldı. 

SURVİVOR 37. BÖLÜM ADA KONSEYİ ELEMESİ

Survivor all star yarışmasında dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımı pazar gecesi ada konseyine giden taraf olmuştu. Survivor gönüllüler takımının iç hesaplaşmasına sahne olan ada konseyi elemesinde gruplar çekişmiş ve çıkan eleme adayları da bunun yansıması olmuştu. 

Turabi ve Hilmicem 'in grubu Hasan 'ı yazarken, Hasan ve kızlar ise Bozok adını yazmış ve sonunda ikisinin oyu eşit çıkınca elemeye Hasan ve Bozok kalmıştı. 

BOZOK ELENECEK KORKUSUYLA DELİRDİ HASAN İLE KAVGASI
Bu haftaya damga vuran Bozok 'un elenme korkusuyla çığırından çıkıp ağza alınmayacak küfürlerle Survivor 'un bugüne kadar gördüğü en seviyesiz kavgaya imza atması oldu. 

Bozok ödül oyunun kaybedince önce Begüm 'e saldırdı, Hasan araya girmeye kalkınca da ağız dolusu küfürlerle onun üstüne yürüdü. 

Survivor All Star'da SMS'lerde Hasan birinci oldu. Hasan adadan gitmesi için Turabi'nin adını verdi.

Adaya veda eden isim ÖZlem oldu..