ADALAR BİRLEŞİYOR AMA..
Acun Ilıcalı Survivor’daki değişiklikleri Pazar gecesi yapılan ada konseyinde açıkladı. Survivor All Star’da gönüllüler ve ünlüler adaları birleşiyor. Ve artık 14 kişi aynı adada yanyana yaşayacak. Ancak takımlar yine ayrı olarak yarışmaya devam edecek. Takımlar aynı adada yaşayacak ve isterlerse ayrı yerlerde yatacaklar. Takımların nasıl yaşayacaklarına ise karışılmayacak ve kendileri karar verecekler. İsterlerse karşı takımdan bir yarışmacı diğer takımla birlikte de kalabilecek ama oyunlar yine ayrı olarak takım bazında yapılacak.

SEMBOL OYUNU DAHA DA ÖNEM KAZANDI
Kıbrıs’taki finale erken gidilmesini sağlayan ve her hafta yapılan sembol oyunu 5 hafta daha oynanacak. 5 hafta sonunda sembol oyununun finali yapılacak ve bu finale sembolü bir defa
bile kazanan herkes katılabilecek. Sembol final oyunu kızlar ve erkekler olarak iki final yapılacak ve bugüne kadar kazanılan her sembol finalde avantaj sağlayacak. Sembol oyununda finali kazanan yarışmacı son 3 haftayı dokunulmaz olarak geçirerek yaklaşık 1 ay önce Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeki büyük finale gitmeyi garantiye almış olacak.

ELEMELERDE SÜRPRİZ DEĞİŞİKLİK
Herhangi bir takım 2 kişi kalınca yarışma artık takımlar olarak değil bireysel olarak devam edecek. Survivor All Star’da haftalık elemelerde önemli değişiklikler oldu. Bundan sonra her hafta kişisel dokunulmazlık oyununu kazanan yarışmacı da eleme oylamasına bir aday çıkarma hakkı kazanacak. Yeni kurallarla birlikte sms’de en fazla oyu alan yarışmacı, ada konseyi bir aday ve kişisel dokunulmazlık sahibi bir aday çıkarak, oylamada en az oyu alan isim yarışmaya veda edecek.