TV8’den yayınlanan ve akıllara kazınan içten Yarışma programı Survivor All star'da eleme heyecan yaşandı. Peki, Survivor All Star 3 Haziran kim elendi, adaya kim veda etti, sms sıralamasında kim birinci oldu? İşte ayrıntılar..
 
Beyoğlu 1. Noterinin onayıyla İstanbul’dan oy sıralaması geldi. Oy sıralamasına göre çıkan iki adaydan bir tanesi veda edecekti. Begüm ve Bozok’tan hangisinin eleneceği belli oldu.
 
Acun Ilıcalı, Gönüllüler takımından Survivor All Star'a veda edecek ismi nihayet söyledi.
 
Survivor All Star'da 3 Haziran elenen ve adaya veda eden isim Bozok oldu.
 
Bozok Survivor All Star’da Kıbrıs finali hayaline veda etmek zorunda kaldı. Bozok ve Begüm’ün eleme adayı olduğu konseyde Bozok Begüm’den az oy alarak Survivor All Star 3 Haziran elenen isim oldu. Gönüllüler artık adada 4 kişi kaldı ve bu büyük bir dezavantaj. Survivor All Star Kıbrıs ilk finalisti yarın belli olacak.
 
Acun Ilıcalı’nın sunumunda ekranlarımıza gelen konseyde Survivor All Star’da seyircilerden gelen oylar sonucunda bu hafta en çok oyu alan kişi açıklandı. “Gönüllüler takımında bu haftanın birincisinin kim olduğunu açıklamam gerekiyor. Seyircilerimizin kullandıkları oylar sonucunda birinci olan isim HASAN” dedi Acun Ilıcalı. Gönüllülerde bu haftanın birincisi her zamanki gibi Hasan oldu… Hasan haftanın birincisi olduğu için haftanın birincisi oldu. Hasan bir isim söyleyecekti ve aday olacaktı, bir de Hilmicem söyleyecekti.
 
HASAN KİMİ SEÇTİ?
 
Hasan; “Bana inanan, güvenen herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Üst üste beşinci kez birincilik oluyor benim. Şunu söyleyebilirim. Ben son haftalarda yakaladığımız iletişimin sonuna kadar gidebileceğini düşünüyordum. Ama şimdi bizden bir arkadaşımın gideceği için üzüleceğim gerçekten” diye konuştu. Hasan isim söylemeden önce Dokunulmazlık kolyesi Hilmicem’de olduğu için Hilmicem isim söyleyecekti. Acun Hilmicem’e söz vererek, kendisinden kimi eleme adayı olarak çıkaracağını istedi.
 
HİLMİCEM KİMİ SEÇTİ?
 
Hilmicem: “Emek ve çaba var. Kıbrıs hepimizin hayali, buradaki herkes hak ediyor. Sayılarımız öyle kritik bir hale geldi ki çok sevdiğim bir arkadaşım bile gidebilir. Bozok abi ile ilk Survivor’dan beri bir bağımız var. Bana bayağı dert ortağı olan, gerçekten gitmesini de istemediğim kişi olan birini söyleyeceğim. O söyleyeceğim kişi de maalesef ki Begüm” diye konuştu ve Hilmicem Begüm’ü eleme adayı olarak gösterdi.
 
Begüm: “Kimseye kızamam. Dokunulmazlığı birlikte kaybettik. Şu saatten sonra da zaten elimden bir şey gelmiyor. Gerçekten çok güzel bir beşli olduk. Hepsini ayrı ayrı seviyorum. Hepsine inanılmaz saygı duyuyorum. Eğer gidersem gözüm arkada kalmayacak. Buradaki diğer dört kişi de burada olmayı gerçekten hak eden insanlar. Ben de kalmak istiyorum. Hayırlısı neyse o olsun. Çok güzel şeyler yaşadık. Beni el üstünde taşıdılar” diye konuştu.
 
HASAN KİMİ SEÇTİ
 
Hasan: “Çok büyük karakterlere sahip beş kişiyiz. Ama herkes, olduğu gibi diye düşünüyorum. Bunu söylerken, birisini övgü veya eleştiri olarak söylemiyorum. Turabi’yi sevmiyorum, Turabi beni sevmiyor. Bozok çok sinirli bir karakter. Kendisi de söylüyor zaten ben sinirliyim diye. Birçok şeyi çözümledik. Begüm kardeşim benim, baştan beri. Bu isimler arasında Begüm kardeşimi korumak için düşündüğüm isimi söyleyeceğim. Biz başından beri takımdık, son zamanlarda birbirimizi daha çok tanıdık. Bozok beni hem güldürdü, hem neşelendirdi. Son iki haftadır bambaşka bir Bozok gördüm. Kardeşimi düşündüğüm için en doğru hareket olarak Bozok olduğunu söylemek diye düşünüyorum
 
TURABİ VE HAKAN KAVGA ETTİ
 
Dün akşam yapılan ödül oyununda gergin dakikalar yaşandı. Oyunun galibi Ünlüler olurken mor odaya gidip köfte ödülünü ve arkadaşlarıyla görüntülü konuşma yapma hakkını elde ettiler. Uzun bir aradan sonra gelen ödül büyük bir sevinçle karşılandı.
 
Survivor Allstar'ın 2 Haziran'da yayınlanan bölümünde Hakan ve Turabi arasında büyük gerginlik yaşandı. Hasan ve Turabi'yi takım arkadaşları güçlükle ayırabildi. Yarışma sırasında Turabi'nin Anıl'a laf atması Hakan'ın tepki vermesine neden oldu. İşte Hakan ve Turabi arasında yaşanan gergin dakikalar..