Survivor All Star'da Ünlüler 24 gündür ödül oyunu kazanamıyorlardı. Dün oynanan ödül oyununu kazanan Ünlüler büyük bir moral kazandılar ve bu moralle bugünkü dokunulmazlık oyununa çıktılar. 

Survivor All star 31 Mayıs 2015 bölümünde Gönüllüler ve Ünlüler arasında harika bir mücadele yaşandı. Gönüllüler dokunulmazlık oyununu kaybedince birbirleriyle bireysel dokunulmazlık sembolü, kolyesi için yarıştı. Güce ve konsantrasyona dayalı bir oyun vardı karşılarında ve mutlaka kazanmak istiyorlardı. 

30 Mayıs günü oynanan Survivor All Star Ödül oyununu kazanan Ünlüler 31 Mayıs'ta dokunulmazlık oyununu da kazandılar. Ünlülerin bu müthiş geri dönüşü Survivor'da tüm dengeleri değiştirdi.

Gönüllülerin dokunulmazlık oyununu kaybetmesinin ardından Bireysel dokunulmazlık Sembolü kimin oldu, kim kazandı sorusunun yanıt bulacağı anlara geçildi. Çünkü en sona iki güçlü isim; Hilmicem ve Hasan kaldı. Turabi ise Hilmicem’e büyük destek verdi. Ve sonuç belli oldu. Dördüncü elenen isim Hasan oldu.
 
Bireysel Dokunulmazlık sembolü Hilmicem’in oldu. Hilmicem artık dokunulmaz ve ismi yazılamayacak. Hilmicem Çarşamba günkü konseyde de isim söyleyebilecek. Bireysel Dokunulmazlık kolyesi Hilmicem’in.