Tv 8'de yayınlanan Survivor All star yarışma programı dün akşam nefes kesen bir bölümle ekranlara geldi . Kıbrıs finali için ilk bileti kazanan Turabi'nin karşısına kimin finale kalacağı merak konusuydu. Dün akşam yapılan SMS oylaması sonucu ikinci finalist Ünlüler takımından Merve Aydın oldu.

Tv 8'de yayınlanan Survivor All Star dün akşam finale kalma heyecanı yaşandı. Kıbrıs finali için ilk bileti Salı günü oynanan oyunlarda Turabi kazanmıştı. Dün akşam ise SMS oylaması sonucu ikinci finalist Merve Aydın oldu. Begüm, Hilmicem ve Merve Aydın arasında yapılan oylamada en çok SMS'i alan Merve ikinci finalist oldu ve Turabi'nin rakibi oldu.

Survivor All Star Kıbrıs ikinci finalisti SMS oylaması sonuçlarına göre Merve Aydın oldu. Acun Ilıcalı rekor oranda SMS oyu kullanıldığını açıkladı. Merve Aydın finalistin ismi açıklanana kadar eli kalbinde sürekli dua okudu. Merve Aydın adını duyduğu anda ise kelimenin tam manasıyla havalara uçtu. 

Merve Aydın finalist olmasını ağlayarak şöyle yorumladı;

"Ağlamayacağıma sözverdim ama yine tutamıyorum yine gidiyorum. Nasıl ağlak bir insan oldum bilmiyorum. Şu an o final koltuğuna oturacağım. Neyi diyeyim ki ya Allah herkesten razı olsun"

Survivor All Star Merve Aydın, Begüm, Hilmicem

Survivor All Star SMS oylaması sonuçlarına göre Kıbrıs finalisti olan Merve Aydın birincilik için Turabi Çamkıran ile oylamaya çıkacak ve sonunda Survivor 2015 şampiyonu ortaya çıkacak. 

SURVİVOR BİRİNCİSİNİ BELİRLEYECEK FİNAL NE ZAMAN?

Survivor All Star finalistlerinin belirlenmesinin ardından artık kim birinci oldu büyük ödülü kim kazandı sorusunun yanıtı bekleniyor.

SURVİVOR ADASINDA HERŞEYİ ATEŞE VERDİLER

Survivor All Star'da sona gelinirken yarışmacılar adadan ayrılmadan önce bütün herşeyi orta yere toplayıp ateşe verdi.