Turabi Çamkıran'dan sonra bu gece yapılan SMS oylamasında Merve Aydın'da Survivor All Star'da finale kaldı. 4 Temmuz Cuma gecesi Turabi ya da Merve Aydın birinci olarak büyük ödülün sahibi olacak. Büyük ödülün sahibi olacak yarışmacıyı SMS'ler belirleyecek.

Şimdi Survivor All Star'da tarafsız olanlar kime oy vereceklerinin hesabını yapıyorlar? Bazı izleyiciler yarışmacıların performanslarını araştırmaya başladılar ve ona göre oy verecekler.

Biz de sizler için Survivor All Star'da Merve Aydın ve Turabi Çamkıran'ın Survivor All Star karnesini hazırladık.

Survivor All Star'da Turabi224 oyun oynadı ve144 oyunu kazandı. Merve Aydın ise282 oyun oynadı ve bu oyunların153'ünü kazandı. Yani Merve Aydın Turabi'den 58 oyun fazla oynadı ve 9 oyun daha fazla kazandı.

Bu arada geçtiğimiz hafta içerisinde Turabi ve Hilmicem'in işbirliği yapması ve ödül oyununda Hilmicem'in Turabi'ye karşı isteksiz oynaması seyircilerin büyük tepkisine neden olmuştu. Bu gece yapılan SMS oylamasında Hilmicem'in bu oyunlardaki tutumunun seyrici tarafından olumsuz olarak geri döndüğü iddia ediliyor.

Survivor Merve Aydın kimdir? (Survivor Merve Aydın)

Merve Aydın (d. 17 Mart 1990, Bakırköy, İstanbul ) Türk atlet. ENKA spor kulübünün atletizm branşı sporcusudur.[3] 2008'de Dünya Gençler Atletizm Şampiyonası ve 2011'de Avrupa 23 yaş altı Atletizm Şampiyonası'nda 800 metre koşuda gümüş madalya kazanmıştır. Aynı yıl Dünya Üniversite Yaz Oyunları'nda 4x400 bayrak yarışında ikinci gümüş madalyasını da kazanmış ve Avrupa 23 yaş altı Atletizm Şampiyonası'ndaki performansı ile Dünya – Olimpiyat B barajını da geçmiştir. Londra 2012 Yaz Olimpiyatları kadınlar 800 metre seçmelerinde 2.seride yarışan sporcu, yarış esnasında sakatlanarak 3:24.35'lik dereceyle serisini sonuncu olarak bitirdi. Sakatlık acısı nedeniyle ağlayarak yarışa devam edip bitirmesi, onu manşetlere taşımıştır. 12 Haziran 2012 tarihinde Beyaz Rusya'da Olimpiyat seçmeleri kapsamındaki yarışta koştuğu 2:00.23'lük derece ile 800 m Türkiye rekorunun sahibidir. 2014 Mart'ından itibaren star TV'de yayınlanan Survivor'da, ünlüler takımında yer almıştır. Adada 111 gün kaldıktan sonra yarışmada Ahmet Dursun'la birlikte 3. olmuştur.

Survivor Turabi Çamkıran kimdir?

Turabi Çamkıran, 1988 yılında Mersin, Erdemli’de doğmuştur. Çocukluğu Mersin’de geçti. Lise öğrenimini de Mersin’de tamamladı. Lise yıllarında Break Dansa merak salan Turabi bu yeteneğini geliştirmek için Güzel Sanatlar bölümüne kaydoldu. Mersin Üniversitesi Güzel Sanatlar Bölümü’nden mezun oldu.

Turabi, Break Dans ve birçok farklı dansı yapabiliyor. Zaman zaman isteyenlere özel Street dans eğitimi de verdi. Çocukluk yıllarında yaşadığı çevrenin etkisiyle dövüş sporlarına merak saldı. Turabi Çamkıran, Türkiye’de yenildiği bir “Muay Thai” maç sonrası bu işi yerinde öğrenme azmi ile Tayland’a gitti ve burada yerinde eğitim ile teknik ve fiziğini geliştirerek dövüşçüye dönüştü. Tayland’da gösteri amaçlı yapılan gerçek dövüşlere katılarak para kazanmıştır. Kafes dövüşü denen turnuvalara katılarak para kazanmaya başladı. Ancak bu maçlardan birinde ciddi bir dayak yemesinden sonra bu işte bir numara olmaya karar vermiş.

Turabi Çamkıran, 2008 yılında 4.sezon “Benimle Dans Eder Misin ?” dans Yarışmasına katılmış, 6. Hafta üçüncü olarak elenmiştir. 2013 yılında Acun Ilıcalı’nın hazırladığı ve jüri üyeliğinde Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve eser yenenler’in olduğu “Yetenek Sizsiniz Türkiye” adlı yarışmaya katıldı. Türkiye’de birçok ünlü sanatçı ile klip ve konser organizasyonlarında dansçı olarak yer aldı ve aynı zamanda sektörün önde gelen firmalarının düzenlediği turne ve organizasyonlarda dansçı olarak sahne aldı.

Geçen yıl Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasında Gönüllüler takımında yer alan Turabi Çamkıran seyirci oyları ile birinci olup büyük ödülün sahibi olmuştur.