Bu sezon Survivor All star’da; Pascal Nouma, Ahmet Dursun, Doğukan Manço, Hasan Yalnızoğlu, Hilmi Cem İntepe, Turabi Çamkıran, Bozok Gören, Anıl Tetik, Hakan Hatipoğlu, Taner Özdeş, Serenay Aktaş, Merve Aydın, Almeda Abazi, Duygu Çetinkaya, Merve Oflaz, Fulya Keskin, Begüm Yücetan, Sahra Işık, Berna Canbeldek, Seda Aktuğlu, Özlem Çalın ve Nadya Zagli  yarışıyor.
 
Survivor All Star, yarışa çok iyi hazırlanmış hırslı yarışmacıların rekabetiyle başladı. Önceden tanıdığımız isimler, ilk yarışlarında daha avantajlı olan adayı kapabilmek için kıyasıya yarıştı;  izleyenler nefeslerini tutup bu zorlu parkurdaki heyecan dolu yarışı izledi. 
 
Yarışın sonunda kazanan takım ise “Ünlüler Takımı” oldu. Survivor All Star’da ilk ada konseyi sonrasında en çok ismi yazılan isim Hakan Hatipoğlu, “Ünlüler Takımı”na geçti. Böylece her iki takımın da yarışmacı sayısı eşitlendi.
 
Zorlu hava şartlarından dolayı adalarına yerleşmekte zorluk çeken yarışmacılar, onlar için çok değerli olan ödül Oyunlarını kazanmak için mücadele edecekler. Takımlar adalarında neler yaşayacak? Bu zorlu oyunların kazananı kim olacak? 
 
Erzak ödülünü ve ilk dokunulmazlık oyununu kazanan Ünlüler Takımı ikinci ödül oyununda başarısız oldu. Patates ödülünü kazanan Gönüllüler Takımı yemek ödülü kazanmanın verdiği mutluluğu yaşadı.
 
Gönüllüler Takımının oyunu kazanması ile Turabi'nin sevinç gösterileri başladı. Ünlüler takımından Hakan ile yarışan Turabi oyun sonunda yaptığı sevinç gösterisi ile Acun Ilıcalı'dan uyarı aldı. Survivor All Star'ın ilk uyarısı Turabi'ye geldi. İ