TV8 ekranlarında yayınlanan ve izlenme rekorları kıran Survivor All Star, tüm heyecanıyla devam ediyor. Yarışmanın geçtiğimiz hafta yayınlanan yeni bölümlerinde Gönüllüler takımından Bozok Gören, dokunulmazlık oyununu kaybetmelerinin ardından gerçekleşen ada konseyinde yarışmaya veda etti. Bozok Gören, Survivor All Star’dan elendikten sonra ilk açıklamasını Acunn.com’a yaptı.
Survivor All Star’dan son elenen yarışmacı olan Bozok Gören, yarışma ve yarışmacılarla ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Bozok Gören, “İki sezon önce katıldığım yarışmada hem az kaldığım için hem de Duygu yüzünden kendimi iyi ifade edememiştim. Bu sezon ise kendimi çok iyi ifade ettiğimi düşünüyorum. Hem karakterimden ödün vermedim. Herkes karakterimi, Bozok Gören’in kim olduğunu gördü.”

“Ben hiç bir zaman Turabi’nin durumuna geçmedim. Ben en başından beri Turabi’lerin grubundaydım. İlk başlarda yalnızca üç gencin arasına fazla girmek istemedim. Taner gittikten sonra Nadya ile birlikte grupla daha çok vakit geçirmeye başladım.”

“İstesem de diğer grupta yer alamazdım. Seda, Duygu, ilk başlarda Begüm, Özlem ve Hasan’dan dolayı o grupta olamazdım.”

şeklinde açıklamalarda bulundu.

“Ayrıca başta Turabi ve Hilmicem olmak üzere Survivor All Star’ı bizim takımdan birinin kazanmasını çok istiyorum” diye de ekledi.