Survivor 2021'de 6 kişinin kaldığı bu hafta kim elenecek büyük merak konusu oldu. 16-17 Haziran 2021 tarihinde elenme adayları olarak potaya kırmızı takımda Aleyna Kalaycıoğlu, İsmail Balaban mavi takımda ise Dora girdi. Bu hafta dokunulmazlığı kazanan Berkay, Dora'nın adını söylerken, Poyraz ise Aleyna Kalaycıoğlu'nun adını söylemişti. Bugün yapılan son dokunulmazlık oyununda fırtına gibi eserek oynadığı 11 oyunun 10'unu alan ve dokunulmazlığı kazanan Ayşe ise İsmail Balaban'ı elenme adayı olarak seçti. Böylece bu üç isim potaya girmiş oldulaR. 

AYŞE FIRTINASI

Geçen hafta hemen tüm dokunulmazlık oyunlarında finale yaklaşan bu hafta ise finalde dokunulmazlığı kaçıran Ayşe Yüksek, bugün yapılan dokunulmazlık oyununda efsane bir oyun oynadı. Ayşe dokunulmazlık oyununda kusursuz bir performans sergileyerek dokunulmazlığı kazanan ilk kadın yarışmacı oldu. Yarı dinalde Aleyna'yı sayı vermeden 5-0 yenen Ayşe finalde ise Berkay'la karşılaştı ve Berkay'ı 5-1 mağlup etti ve dokunulmaz oldu.

AYŞE'DEN ŞOK İDDİA!

Survivor'da ilk zamanlarda kilo aldığını ve özellikle kırmızı takımdaki Çağrı ve İsmail'in kendisiyle dalga geçtiğini söyleyen Ayşe bugün konseyde içini döktü. Ayşe "Susarlar diye duymamazlıktan geldim ama yine yaptılar. Kısacası bana mobbing uygulandı ama hiç kimse buna tepki göstermedi bende benle dalga geçenleri gülerek bastırmaya çalıştım ama olmadı dalga geçmeye devam ettiler" melainde bir konuşma yaptı ve İsmal'in sözlerinin kendisini kamçıladığını ifade etti.

17 HAZİRAN 2021 KİM ELENDİ?

Bu sorunun cevabı ve tüm gelişmeler yarın akşam bu sayfada yer alacak.