Survivor All Star’ın en önemli oyunlarından biri; dokunulmazlık oyunu! Bu oyunu kaybeden takımın adasından bir yarışmacı adaya veda edecek. Yarışmanın başından beri ünlülerin kazandığı dokunulmazlık oyununda bu hafta neler yaşanacak? Gönüllüler yarıştaki ilk dokunulmazlıklarını alabilecekler mi? Ünlüler mi gönüllüler mi elenme riskiyle karşı karşıya kalacak?
 
Survivor All Star’da geçtiğimiz hafta ünlüler ve gönüllüler dokunulmazlık oyununu kazanabilmek için büyük bir mücadele verdi. Son oyuna 9-9 gelen takımlar, heyecan dolu final mücadelesinde 4’er kişilik takımlar oluşturup karşı karşıya geldiler. Oyunun kazananı ise ünlüler takımı oldu.

SURVİVOR YARIŞMACI FOTOĞRAFLARI
 
Ünlüler ve gönüllülerin yarıştığı Survivor All Star’da Pascal Nouma, Ahmet Dursun, Doğukan Manço, Hasan Yalnızoğlu, Hilmi Cem İntepe, Turabi Çamkıran, Bozok Gören, Anıl Tetik, Hakan Hatipoğlu, Taner Özdeş, Serenay Aktaş, Merve Aydın, Almeda Abazi, Merve Oflaz, Fulya Keskin, Begüm Yücetan, Sahra Işık, Berna Canbeldek, Seda Aktuğlu, Özlem Çalın ve Nadya Zagli  adada kalmak için büyük bir mücadele veriyor.