Dün gece Tv8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star'da büyük bir ödül oyunu oynanırken, dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımında yapılan ada konseyi sonrasında Hakan'ın ardından ikinci aday olan Doğukan çıktı ve o da adaya veda etti.

Dün akşam oynanan dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımında yapılan ada konseyi sonrası Hakan'ın ardından ikinci aday Doğukan çıktı ve Doğukan adaya veda etti.

Bu akşam oynanan ödül oyununda Acun Ilıcalı bütün yarışmacılara sorular sordu. En çok doğru cevabı veren 4 yarışmacı Hakan, Turabi, Hasan ve Merve arasında bir oyun daha oynandı. 

Bu yarışmada ünlüler ve gönüllüler takımından birer oyuncu karşılıklı oynadı. İlk yarışmada Hakan ile Turabi karşı karşıya gelirken 90 saniyenin sonunda arabanın kapısını açarak çalacak zil sesini beklediler. Yarışmacının kapıyı açtığı 5 saniye içinde zil çalarsa o yarışmacı 1 puan öne geçmiş kabul edildi. toplamda 3'e ulaşan yarışmacı finale yükseldi.

Hakan ve Turabi'nin yarışında 3-2 Turabi kazandı. Sonrasında ise Hasan ile Merve karşı karşıya geldi. Merve Hasan'ı 3-1 mağlup etti. Final'de Turabi ile karşıkarşıya geldi. Merve'nin 2-0 öne geçtiği oyunda Turabi durumu 2-2ye getirdi. Sonrasında Merve yarışmayı 3-2 kazandı.

Haber: Haber61