Survivor All star'da bu akşam eleme heyecan yaşandı. Heyecan geçen eleme gecesinden sonra adaya veda eden isim Hakan oldu.
 
Survivor All Star 25 Haziran’da tam 4 eleme adayı vardı. Ünlülerden Merve Aydın ve Hakan, Gönüllülerden HASAN ve Hilmicem. İşte bu 4 adaydan biri adaya veda edecekti.
Üstelik oylama da tamamdı çünkü Survivor’da Büyük SMS oylaması yapılmıştı daha önce. O SMS sıralamasına göre kimin oyu rakiplerine oranla daha azsa o elenecekti. Acun Ilıcalının sunumuyla ekranlarımıza konuk olan Survivor All Star’da Finale iki adım kala adaya ve hayallerine veda edecek isim belli oluyor.
 
SURVIVOR ALL STAR'DA KİM ELENDİ?
 
Survivor All Star'da bu gece elenen isim Hakan oldu!
Böylece ünlüler takımında Hakan'ın elenmesiyle Merve Aydın, Gönüllüler takımına karşı tek başına mücadele edecek! 
 
 
GÖNÜLLÜLER KONSEYİNDE KİMİN İSMİ (ADI) YAZILDI?                                        
 
Survivor All Star 24 Haziran Gönüllüler konseyinde isim yazılmaya geçildi. Survivor Gönüllüler konseyi sakindi. Gönüllüler takımında yer alan yarışmacılar gitmesi ve adaya veda etmesi gerektiğini düşündükleri ismi yazdı ve Acun Ilıcalı kimin eleme adayı olduğunu açıkladı.
 
KİM KİMİN İSMİNİ YAZDI?                                                                                   
 
Gönüllüler hepimizin bildiği gibi iki gruba bölünmüş ve iki grup da birbirlerinden bir isim yazdılar. Gönüllüler takımında Hasan ve Begüm bir yanda, Hilmicem ve Turabi diğer yanda. Turabi’yi yazamadıkları için ki Turabi Kıbrıs’a gitmeyi garantilediği için ismi yazılamıyor. Hasan ve Begüm Hilmicem’i yazdı. Hilmicem ve Turabi ise Hasan’ı yazdı. Yani iki kişi Hilmicem’i, iki kişi de Hasan’I yazdı. 24 Haziran 2015 Gönüllüler ada konseyinde ismi en çok yazılan isim böylelikle Hasan ve Hilmicem oldu. Hasan ve Hilmicem bir kez daha eleme adayı.
 
DAHA ÖNCE DE ELEME ADAYI OLMUŞLARDI!
 
Hatırlayacağınız üzere Serenay Aktaş’ın eleme adayı olduğu ada konseyinden sonra Hasan ve Hilmicem eleme adayı olmuş ve adaya veda eden isim Serenay olmuştu. Gönüllüler de bu haftaki dokunulmazlık oyununun ilk ayağını kaybettiği için Hilmicem ve Hasan eleme adayı. 

 
Survivor all star Dominik Cumhuriyeti'nde ünlüler gönüllüler arasında dokunulmazlık oyunu oynandı ve iki gün üst üste yapılacak olan dokunulmazlık oyununun ilk turu yapıldı.

Oynanan ödül oyununu kazanan Gönüllüler dokunulmazlık oyununa da iyi başlamıştı. Durum 7-7’ye kadar geldi. Daha sonra Ünlüler üst üste iki defa kazanarak 9-7 öne geçti. Merve Aydın ve Hakan bu akşam rahat bir konsey geçirecek. Son oyunda Hakan ve Turabi karşı karşıy.a geldi. Hakan Turabi’yi ekarte ederek dokunulmazlığın sahibi oldu. Survivor 24 Haziran Dokunulmazlık Ünlülerin oldu. Ünlüler rahat bir konsey geçirecek. Bu arada Turabi Hakan ile oynadığı oyunda kafasını engele çarptı ve sakatlandı. 
 
Survivor all star'daki bu oyundaki galip gelen takıma ayriyeten ödülde verildi ve kaybeden takım ada konseyinde bir isim belirledi.
  
ÜNLÜLER 10-7 GÖNÜLLÜLER OYUN SKORU
  
Survivor All Star'ın 23 Haziran akşamı yayınlanan yeni bölümünde Ünlüler ve Gönüllüler, Amerika'nın New York şehrine hayal gibi bir gezi için ödül oyununda kıyasıya mücadele ettiler ve kazanan takım rüya gibi bir gün geçirdi.  Büyük ödülü Gönüllüler kazandı. Yarışmaya Hakan ve Hasan'ın mücadelesi oyuna son noktayı koydu. Alp Kırşan, ödül oyunu sonrası ünlüler ve gönüllüler takımının yorumlarını aldı.

Survivor All Star yayınlanan son bölümünde ünlüler kaybettikleri ödülü tartışırken, gönüllüler kazandıkları ödülü bir an önce görmek için çıldırdılar.  Ödül oyunu sırasında sakatlanan Merve, acı içinde kıvrandı. Survivor All Star'ın doktorları hemen müdahale ederek sağlığında ciddi bir problem olmadığını belirttiler. Merve Aydın yarışmaya devam etti.

Hakan ve Merve kaybettikleri ödül sonrası havuz için kısa bir durum değerlendirmesi yaptı.