Survivor kim elendi, finale kimler kaldı sorularının cevabı merak ediliyor. Survivor'da büyük heycan devam ediyor. Dün akşam oynanan büyük final yarışında Kıbrıs'a gitmeye hak kazanan diğer isim uzun süre yarışmayı önde götüren Begüm'ü geride bırakan Hilmicem oldu...

Survivor bu hafta kim elendi merak ediliyor. Acun Ilıcalı Survivorda Kim elendi sorusunun cevabını açıkladığı an sitemizde olacak. Survivor All Star'da Turabi'den sonra Hilmi Cem'de  büyük finalde Kıbrıs'ta olacak. Bu gece oynanan oyundan sonra bir kişi daha elenecek ve finale kalacak isimler belli olacak.

SURVİOR'DA SON DOKUNULMAZLIĞI BEGÜM ALDI. HASAN VE MERVE SMS'E KALDI.  SURVİVOR ALL STAR'DA ADAYA VEDA EDEN İSİM HASAN OLDU.

Survivor'da dün akşam büyük final yarışı vardı. Bu yarışları kazanan Hilmi Cem Kıbrıs'taki büyük finale gitmeye hak kazandı. Hilmicem de Survivor'ın başından beri arkadaş olduğu Turabi ile beraber Kuzey Kıbrıs'taki 4 final koltuğundan 2'sini kaptılar.  

Bu gece Survivor All Star kim elendi sorusunun cevabı Hasan, Merve Aydın ve Begüm isimlerinden biri olacak. Survivor'dan Hasan mı elenecek, Merve Aydın mı elenecek yoksa Begüm mü elenecek? Dün akşamki dokunulmazlık oyununu kaybeden bu üç isim bugün Survivor All Star'dan elenme stresiyle başbaşa kaldı.

Survivor All Star son eleme gecesi

SURVIVOR'DA MERVE BİRİNCİ OLDU HASAN ELENDİ

Bu gece Survivor All Star’da elenen son isim de belli oldu. Acun Ilıcalı SMS oylamasının sonuçlarını açıkladı. Begüm dokunulmazlık oyununu kazandığı için Merve Aydın ve Hasan SMS'e çıktı. Bu senenin rekor oyuyla Survivor All Star Dominik'teki büyük oylamada birinci olan isim Merve Aydın. Hasan Survivor All Star'a veda etti.

Survivor All Star finale kalan isimler

İŞTE HASAN'IN AÇIKLAMALARI

Survivor’a gelirken bu sene büyük hedeflerle geldim. Tabii plan yaparken dikkat etmek lazımmış. Çünkü Her yaptığınız plan olmuyor. Dokunulmazlığı kazansaydım belki finalde ben olacaktım. Begüm güzel mücadele etti ve hakkıyla kazandı. Bugün bu oyun önemliydi. Daha önce yaptıklarımız zaten insanların takdiri. Merve kardeşim de çok başarıl bir yarışmacıydı. Çok huzurlu bir şekilde ayrılıyorum aralarından. Burası Survivor ise ne gerekiyorsa yaptım.

SURVİVOR HASAN FOTOĞRAFLARI

Biraz önce Mevlana’nın çok güzel sözlerini söyledi Turabi. Ben de tabii ki aynı şekilde düşünüyorum. Benim için düşmanca başlayan ama yaptığımız dost evinin de altına imza attığı şekilde herkesi bir şekilde buluşturan ve birleştiren bir Survivor yaşadım. Hilmi Cem’i başından beri sevmiştim ama yollarımız ayrıldı. Ama her şeye rağmen şu an bir aradayız. Hep beraber gitmek istedik finale. Olmadı. Buraya kadarmış. İnşallah hak eden kişi kazansın. Açıkçası Begüm isterim kazansın. Hak etti. Son hamleleriyle de çok başarılıydı. Bundan sonra insanlar oy vereceklerse çizgisini hiç bozmayan, pozitif ve iyi niyetli bir Begüm vardı. Benim adayım Begüm. İnşallah o birinci olur. Herkes bir renk kattı. İnşallah ben de bir renk katmışımdır.
Survivor All Star Puan Durumu

Survivor All Star'da finale Turabi, Hilmicem, Merve Aydın ve Begüm kaldı...