Survivor All Star'ın bu akşam yayınlanan son bölümünü izleyenler ekrana kilitlendi. Bir yandan Turabi ile rakipleri arasında yükselen tansiyon, diğer yanda ise ödül oyunun kaybeden ünlülerin sinir krizi halleri Acunn Medya'nın sevilen programı Survivor'a damga vurdu.

TURABİ BİR MANİ SÖYLEDİ...
Survivor son bölüm Turabi'nin ada konseyinde eleme çıkacak ismi açıklarken söylediği mani adayı karıştırdı. Hasan, Turabi'nin sözlerinin hareketleriyle birbirini tutmadığını söyledi.

NADYA GİTTİ BOZOK BİTTİ!
Survivor All Star'ın bu akşam yayınlanan bölümünde, adada Nadya ile çok iyi anlaşan Bozok'un morali hayli bozuldu. Nadya'nın ardından Hilmicem'le dertleşen Bozok'un keyifsiz hali gözlerden kaçmadı.

NASIL BECERİYORSUN?
Survivor All Star'ın 16 Mayıs akşamı yayınlanan bölümünde, Turabi geçen yarıştığı Survivor'da diskalifiye edilen Berna'yı ti'ye aldı.

TURABİ ELEŞTİRİLERİ SÜRÜYOR
Survivor All Star'ın cumartesi akşamı yayınlanan bölümünde Hasan ve Hakan, Turabi'nin konseyde söyledikleriyle hareketlerinin birbirini tutmadığını söyledi. SURVIVOR ÖDÜL OYUNU Survivor All Star'da ünlüler ve gönüllüler ödül oyununu kazanmak için kıyasıya mücadele ettiler. Gönüllüler ödül oyununu kazandı. Ziplene ödülünü kaybeden ünlüler büyük hayal kırıklığı yaşadı.

ÖDÜL OYUNUNU KAYBEDEN ÜNLÜLER SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ
Survivor All Star'ın 16 Mayıs akşamı yayınlanan bölümünde, ödül oyununu kaybeden ünlülerde moraller hayli bozuldu. Merve Aydın, Serenay ve Berna gözyaşlarına hakim olamadı. Anıl, sesiyle adayı inletti; üst üste gelen mağlubiyetin sebebini çözemeyen Anıl, Berna ile adaya dönerken hayli sinirli tavırlar sergiledi.

MERVE AYDIN: KENDİMDEN NEFRET EDİYORUM
Survivor All Star'ın 16 Mayıs akşamı yayınlanan bölümünde, Merve Aydın son dönemde neden bu kadar ağladığını anlattı. Merve özellikle içinde tatlı bulunan ödüllerini kaybettikten sonra moralinin çok bozulduğunu söyledi.

GÖNÜLLÜR ÖDÜLÜN TADINI ÇIKARDI
Survivor All Star'ın son bölümünde, ödül oyununu kazanan gönüllüler teleferikte müthiş dakikalar geçirdiler.