Survivor yarışmacısı Serkan Ercan kimdir, kaç yaşındadır? Survivor'ın yükselen ismi. Survivor gönüllüler takımında yer alan Serkan Ercan'ın Ütopya'daki halleri sosyal medyanın dilinde. Ütopya'da cılız haliyle çok konuşulan Serkan'ın yeni hali sosyal medyanın yeni geyiği oldu.

SERKAN ERCAN KİMDİR SURVİVOR'DA BU İSME DİKKAT!

Ütopya ile akıllara kazınan Serkan Ercan kimdir, kaç yaşındadır işte merak edilen sorulan cevabı.... Ünlü dağcı ve kaya tırmanışçısı Serkan Ercan, 6 Haziran 1981 tarihinde, İstanbul’da doğdu. Evli olan yarışmacı, ABD Utah’ın başkenti Salt Lake City’de yaşamaktadır.

SURVİVOR 2016 GÖNÜLLÜLER KADROSU TAM LİSTE

Türkiye’de Milli Takım Dağcı Kadrosunda!

Serkan Ercan, 1996 yılında Kocaeli Ballıkayalar bölgesinde dağcılığa başladı.

SURVİVOR 2016 ÜNLÜLER KADROSU TAM LİSTE

2000-2002 yılları arasında Bulgaristan'da profesyonel dağcılarla birlikte 2.5 yıl geçirdi. Ardından 5 yıl boyunca İsveç, Stockholm'de yaşamaya başladı.

Daha sonra da ABD. Utah’ın başşehri Salt Lake City’de yaşamaya başlamıştır. Ayrıca Türkiye’de Milli Takım Dağcı kadrosundadır. Tırmanma ve bouldering konularında uzmandır. IFSC Uluslararası Rota Setter Belgesine sahiptir.

Survivor Serkan Ercan

Türkiye Onu “Ütopya” Programı İle Tanımıştı!

Serkan Ercan Ekim 2014 yılında TV8'de ekrana gelen Ütopya programı ile tanınmıştı.  Serkan Ercan Ütopya'da 10 ay kalmış ve finale kadar yükselmişti.