Survivor 2016'da dün akşam ekrana gelen dokunulmazlık oyunu nefes kesen bir mücadeleye sahnel oldu. Ünlüler takımı 8-5 önde olmasına rağmen Dokunulmazlık oyununu kaybetti. Kıran Kırana bir mücadele'nin yaşandığı Survivor dokunulmazlık oyununda Serkay beş sayı alarak takımını sırtlayan isimlerin başında geldi. 
 
ELEME'YE KALAN İKİ İSİM BELLİ OLDU!
 
Survivor 2016’da bu hafta dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımında elemeye çıkan isimler belli oldu. Ünlüler yarışmacıları eleme için bir arkadaşlarının adını yazdı. Diğer ismi bireysel dokunulmazlık yarışmasını kazanan Atakan oldu.Ünlüler yapılan oylama sonucu Tuğba’nın ismini söyledi. Tuğba ile birlikte gidecek bir diğer ismi Atakan söyledi. Atakan, Yunus’un adını söyledi. Survivor’da elemeye Tuğba ve Yunus kaldı.
 
Survivor’da son ismi SMS oylamasında birinci olan yarışmacı söyleyecek. Geçen hafta Yılmaz Morgül'ün vedasını yaşayan Ünlüler takımı bu haftaki dokunulmazlık oyununu da kaybetti ve konseyde elenmek üzere aralarından iki ismi çıkardı.
 
Dokunulmazlık oyunu sonrası konseyde toplanan Ünlüler takımı aralarında yaptıkları oylama sonucu ilk aday olarak Tuğba Özay'ı çıkardı. Tuğba Özay'ın açıklamaları sonrası bireysel dokunulmaz olan Avatar Atakan da ikinci aday olarak Yunus Günçe'nin ismini söyledi. Böylelikle Tuğba ve Yunus elenmek üzere ismi çıkan ilk iki yarışmacı oldu.
 
BİREYSEL DOKUNULMAZLIK ATAKAN'IN
 
Dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımı bireysel dokunulmazlık için oyun alanına geldiler. Ünlüler takımının üyeleri bir kütüğe asılı tutunarak bireysel dokunulmazlık sembolünü almaya çalıştılar. Sembolün sahibi Atakan oldu.
 

 
SURVİVOR'DA NELER OLUYOR?
 
Aralarından Yılmaz Morgül’ü gönderdikten sonra silkelenip kendine gelen ve son oyunlarda Gönüllüler’i mağlup etmeyi başaran Ünlüler takımı 10 Nisan dokunulmazlık oyununa oldukça moralli başladı. Nagihan, Yunus Günçe ve Yattara’nın üst üste sayılarla 4-2 öne geçmeyi başaran Ünlüler takımındaki zayıf halka 10 nisan dokunulmazlık oyununda Atakan oldu. Atakan oynadığı 3 oyunu da kaybetti.
 
10 Nisan Survivor dokunulmazlık oyununa gönüllüler takımı nerdeyse 1-0 yenik çıkıyordu. Çünkü hem Damla sakattı, hem de Gizem Kerimoğlu ve Semih Öztürk prensipleri gereği dokunulmazlık oyununda oynamıyorlardı. Beş kişiyle mücadele eden Gönüllüler takımında Efecan, Serkay, İbrahim Giydirir, Gizem Memiç ve Zafer oynadı. Zafer’in kötü oyunu Ünlüler’in açık ara öne geçmesinde etken oldu. Gönüllüler takımının göze çarpan tek ismi ise Serkay oldu. Serkay iki defa Yattara’yı birer kez de Mehmet ve Atakan’ı mağlup ederek çıktığı 4 karşılaşmadan da galip ayrıldı ve 10 Nisan dokunulmazlık oyununda skoru 9-9 eşitlemeyi başardı.
 
Gönüllülerde tek kız Gizem Memiç olduğu için ve en iyi Serkay olduğu için ikisi birlikte, Yattara ve Nagihan’ın karşısına çıktı. Nagihan’ın Gizem Memiç’ten önce bayrağı kaldırdığı parkurda kazananın kim olacağı büyük heyecanla bekleniyordu.  10 Nisan dokunulmazlık oyununu Survivor’da kazanan takım Ünlüler oldu. Gönüllüler takımı geriden gelip zor da olsa 10-9 kazanmayı başardı ve Serkay müthiş bir istek ve beceriyle kazanmayı bildi. Serkay 10 Nisan dokunulmazlık oyununa damga vurdu.