Tv8 ekranlarında 26 Nisan akşamı yayınlanan Survivor All Star’ın şimdiye kadar en tehlikeli oyunlarından biri oynandı. Acun Ilıcalının sunduğu programda dokunulmazlık oyunu yürekleri ağızlara getirdi. Dokunulmazlık oyununun kimin kazanacağı belli olmayan oyunda nefesler tutuldu.
26 Nisan yayınlanan Survivor All Star birleşme haftası nedeniyle eleme olmayacak ve haftaya 3 Mayıs tarihinde oynanacak olan dokunulmazlık oyunu öncesinde avantajlı taraf olacaktır. Kazanan taraf haftaya kazandığı taktirde eleme kaybeden takımdan olacaktır. Eğer kaybeden takım kazanırsa küçük bir oyun oynanarak dokunulmazlık oyununun sonucu belli olacaktır.

Sert ve hızlı olanın kazanacağı oyunda ilk oyunu Hilmicem kazandı ve moraller yüksek olarak yarışmaya başlayan gönüllüler durumu 4 – 0 yaparak arayı açtı. Doğukan’ın bir puan almasıyla yarışmaya geri dönen ünlüler durumu 4 – 4 yaptılar. Mücadele kıran kırana geçerken durum 8 – 8 e kadar geldi heyecanlar en üst seviyelere ulaştı. Gönüllülerin hızlı ve sert oyunu ile kazanan taraf 10 - 8 gönüllüler oldu.

Önümüzdeki hafta 3 Mayıs 2015 tarihinde Tv8 ekranlarında yayınlanacak olan dokunulmazlık oyunu öncesi büyük bir avantajın sahibi oldu. 27 Nisan 2015 ve 28 Nisan 2015 Survivor Kimse elenmeyecektir. Eleme 3 Mayıs 2015 'te survivor dokunulmazlık oyununun ikincisi sonrasında olacaktır.