Fulya Şahin, Survivor 2017 Gönüllüler takımında yer alan isimlerden biri odu. İlk bölümde hırslı isimlerden biri olduğunun sinyallerini veren Fulya Şahin, yarışmanın tanıtım fragmanında 'Ben Fulya, adımı kazımaya geldim' sözleriyle dikkat çekmiş, mücadeleci ruhunu yansıtmıştı. Peki, hentbol kaleciliği ve atletizm gibi alanlarda spor geçmişi bulunan Survivor Fulya Şahin kimdir?

Survivor'a veda eden isim Fulya oldu

Survivor Fulya, yarışmanın 2017 yılı ayağında gönüllüler takımının merak edilen isimler arasında yer aldı. Fulya, Survivor 2017 öncesi iddialı açıklamalarda bulundu. Diğer yarışmacılardan farklı olduğunu 'Adımı kazımaya geldim' ifadesiyle belirten Fulya Şahin, 2017 Survivor yarışmasında sporcu kimliğiyle ön plana çıkmaya hazırlanıyor.

30 Ekim 1991 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Fulya Şahin, Trakya Üniversitesi Beden Eğitim ve Spor Yüksek Okulu'nda (BESYO) eğitimini gerçekleştirdi. Futbol antrenörlüğü, Hentbol kaleciliği ve atletizm gibi alanlarda kendisini yetkin olarak tanımlayan Şahin, Survivor yarışmasına katılan iddialı isimlerden birisi olduğunu ifade ediyor.

Gönüllüler takımında yer alan Şahin, diğer yarışmacıların yaptığı gibi iddialı bir demeç verdi. "Ben Fulya, adımı kazımaya geldim" sözleriyle yarışmacılar arasında fark yaratacağını belirtti. Fulya Şahin için, yarışmacıların tanıtıldığı İnternet sayfasında ilginç yorumlar yapıldı.

Şahin hakkında yapılan yorumlar arasında, "Birleşmeyi göremez" ifadesi dikkat çekiyor.

Adaya yolculuk yapmadan önce İnstagram hesabı üzerinden paylaşım yapan Fulya Şahin, "Rabbim hepimizi bu yolda muvaffak etsin.Hak, Adalet, Birlik ve Beraberliğin olduğu Güzel bir Gönüllüler Sezonu olsun. Gönüllüler Destekçilerimize Sonsuz Teşekkürler.Sizlerin desteği ile gücümüze güç katacağız İnşallah.."şeklinde düşüncelerini paylaştı.