Survivor 2018’in ilgiyle takip edilecek yarışmacıları arasında yerini alan Gizem Kurtulan kimdir, ne iş yapıyor, evli  mi, eşi sevgilisi kim? Survivor Gizem'in boyu kilosu kaç? Gönüllüler takımında yer alan Gizem Kurtulan hayatı biyografisi haberimizde.

Survivor Gizem, antrenörlük deneyimi bulunan isimler içerisinde gönüllüler takımına giren şanslı kişilerden oldu. Bursa doğumlu olan yarışmacının diğer yarışmacılara oranla yaşının genç olması ise dikkatlerden kaçmadı. İşte “Gizem Kurtulan kimdir?” sorusunun yanıtı ve yeni sezonda yarışacak o isimler…

GİZEM KURTULAN’IN HAYATI

1994 Bursa doğumlu olan Gizem, özel yaşında fitness antrenörlüğü yapıyor. Spor yapmayı ve eğlenmeyi seven Gizem yarışma öncesi yaptığı açıklamada “Adım gibi gizemli bir kişiliğe sahibim” ifadelerini kullandı. Oldukça hırslı olduğunu ifade eden Gizem, ada şartlarına kolaylıkla uyum sağlayabileceğini dile getirdi.

Survivor'ın en sıradan ismi Gizem Kurtulan

Kazanmak için her şeyi yapabileceğinin altını çizen Gizem’le ilgili yarışma öncesinde yapılan açıklama ise şöyle; Uludağ Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor bölümünden mezun olmuştur. Yarışmada gönüllüler takımında yarışacaktır. Güzelliğinin yanı sıra sportif kimliği ve güçlü fiziği ile dikkatleri üzerine çekmektedir. Fitness eğitmenliği yapan Gizem Kurtulan 1994 yılında Bursa Mustafakemalpaşa’da dünyaya gelmiştir. Gizem Kurtulan’ın sevgilisi yoktur. Yarışmaya kadarki süreçte eğitmenliğini yaptığı çocuklar ile bolca vakit geçirmiş ardından yoğun bir antrenman programı ile yarışmaya hazırlanmıştır.