Hakan Hatipoğlu, "Survivor All Star"daki en büyük rakibi Turabi Çamkıran'la arasındaki buzları eritti. Survivor All Star'da Ünlüler takımında yarışan ancak finale çıkamayan Hakan Hatipoğlu, önceki gün eşi Gizem Hatipoğlu ile Nişantaşı'nda görüntülendi. Yarışmayla ilgili soruları yanıtlayan Hatipoğlu, adadaki en büyük rakibi Turabi Çamkıran'ın birinciliği hak ettiğini söyledi.

Merve Aydın'ın babasının canlı yayındaki konuşması nedeniyle şampiyonluğukaybettiğine inandığını belirten Hatipoğlu, "Merve, babasının konuşmasından dolayı kazanamadı ama Turabi de şampiyonluğu sonuna kadar hak etti. Turabi'yle sonrakonuştuk, helalleştik. İnşallah kazandığı parayı ve bu itibarı iyi bir şekilde değerlendirir. Şampiyonluk Turabi'ye yakıştı" dedi.

Hakan Hatipoğlu, Doğukan Manço'yla küskün ayrıldıklarını da anlattı: "Ben her şeyi adada bıraktım ama bırakamayanlar olmuş. Mesela Doğukan'la elendikten sonra hiç konuşmadık. Ben orada Doğukan'la 128 günümü paylaştım, onun hakkında kötü konuşamam. Her şeyden öte babasına çok saygım var. Gönül isterdi ki her şey iyi bitsin, olmadı ama sağlık olsun." Hatipoğlu, sakalını yarışma sonrası neden kesmediği sorusunu ise şöyle yanıtladı: "Bir dizi teklifi geldiği için kesmedim. Hayırlısıyla güzel bir projeyle oyunculuğa devam edeceğim."