Oyuncu Nihat Alptuğ Altınkaya, Kanal D ekranlarının sevilen magazin programı 'Renkli Sayfalar'a konuk oldu. Yaprak Dökümü dizisinden katıldığı Survivor yarışmasına kadar merak edilenleri yanıtlayan Oyuncu Nihat Alptuğ Altınkaya, önemli itiraflarda bulundu.
 
KAYNAK: VATAN

SAÇLARIM ÇOK DÖKÜLMEMİŞTİ AMA...
 
Saçlarım çok dökülmemişti ama ufak dokunuşlar yaptırdım. Tepe noktalara mesala. Ön kısımlara ise orijinal olması için işlem yaptırmadım.
 
- Geçen gün yemeğe çıktık. Sonra haberler çıktı. Ben çocuğu yumruklamışım, beni yaka paça dışarı atmışlar falan filan... Tartışma yaşandığı doğru ama anlatılanlar evli ve çocuklu bir adam olarak benim tarzım değil.
 
- Alkol almıştık. arkadaşım yan masaya çarptı. Sonra bize ters konuşuldu ve bir tartışma çıktı. Senelerce güvenklik olarak çalıştım. Kapıdaki arkadaş 20 yıllık arkadaşım. Diğer masadaki arkadaşlarla fiili bir temasım oldu. Kusura bakmasınlar onlarda.
 
- Ne kız mevzusu vardı ne de bizi oradan attılar. İnsanlar bunu bilsinler. Artık büyüdük, daha akıllı ortamlarda daha aklı başında davranmak lazım.
 
- Yaşananları eşime de anlattım. Bana güvendi. Dışarı çıktığım akşamlarda eşim beni bekler, gecenin kritiğini yapar ve uyuruz.
 
- Hangi ünlü adam gittiği mekanda bir kadına kur yapar? Dışarıda kameraların olduğunu bile bile...

 
GÖZÜM BAŞKASINI GÖRMEZ
 
- Beni eşim ve ailem ilgilendirir. Onların gözünden düşmek istemem. İkinci planda da bana iş verenlerin gözünde nasıl durduğum önemli.
 
- Gençken sevgililerim oldu. Sonra evlendim ve çocuk sahibi olduk. Bundan sonra da gözüm başkasına kaymaz diye düşünüyorum
 
'DENİZ ÇAKIR'LA GÖRÜŞMÜYORUM'
 
- Yaprak Dökümü dizisinden kimseyle görüşmüyorum. Bazen Halil Abi'yi arıyorum o bizim çok uzaktan akrabamız. Evli barklı bir adam olarak Deniz Çakır ile görüşmüyorum
 
'YARIŞMADAN KAZANDIĞIM PARAYLA EV ALDIK'
 
- Şu an Acun beni çağırsa gider miyim bilmiyorum. Samimi olmak gerekirse maddi durumumla da alakalı.
 
- Yarışmadan kazandığım parayla eşimin beğendiği bir ev vardı, onu aldık. Şu an cebimde 35 lira civarında bir para var.
 
- Hayranlarım beni bir de evde görsünler. Pijama atlet takılan biriyim. Sabah kalkıp kendi kahvaltımı hazırlıyorum. Sessizce...
 
- Çocuklar doğmadan üç ay önce odasını hazırlamıştık. Boşuna uğraşmışız. Bizimle uyuyorlar. Melek babacı, ufaklık tam bir anneci.

Survivor'ın efsane yarışmacısından magazin gündemini sarsan itiraf