Takım olabiliriz ama biz birbirimizden nefret ediyoruz. 45 Günde 7 kilo kaybettim. Herkes gibi yemek yemeği özledim. Eski kocam Selim ile 4 yıl evli kaldım. Gençlik, aptallık yapmışım, şimdi dostuz. Türkçe öğrenmeye başladım. Türkçe’yi şimdi seviyorum diyen Nadya Zagli, eski kocasının şimdiki sevgilisi Merve Oflaz.
2006’da Survivor Yunanistan-Türkiye’de sonlara doğru Türkçe öğrenmeye başlamıştım. Selim’le (eski eşi Selim Sabah) 5-6 yıl evli kaldık, hem Atina hem de İstanbul’da yaşadık. Türkçe artık konuşamasam da rahatça anladığım bir dil. Yabancı olmaktan dolayı adada problem yaşamıyorum.

Açlıktan ölüyorum. 45 günde 7 kilo kaybettim. Yemek gerçekten mucizevi bir şey. Eğer yemek varsa etrafta herkes mutlu oluyor.

Oyunlarda sakinim çünkü tamamen oyuna odaklanıyorum. Değilsem birini yiyebileceğime emin olabilirsin (gülüyor). Açlıktan ağlıyorum resmen.

Adada iki grup var. Gidiyoruz, oyun oynuyoruz, kazanıyoruz ya da kaybediyoruz. Adaya geri döndüğümüzde herkes köşelerine çekiliyor. Hepimiz birbirimizden nefret ediyoruz ama takım olarak iyiyiz.

Geçen Survivor’da parayı, yemeği adada bulamamıştım ama aşkı bulmuştum. Selim’le 4 muhteşem yıl geçirdik. Ona çok saygı duyuyorum. Ama ikimiz de genç ve aptaldık. Her şey neyse ki güzel bitti. Hâlâ görüşüyoruz. Kız arkadaşını da tanıyorum. Karşı sahilimde kalıyor (Merve Oflaz). Benim de erkek arkadaşım var. Konuşurken gülüp eğleniyoruz.