Survivor All Star’da ünlüler takımında yarışan futbolcu Serenay Aktaş güzelliği ve hırsı ile dikkat çekiyor.Serenay dün gece ise dansı ile dikkatleri üzerine topladı ve adeta gözlerin pasını aldı.

Birleşme partisinde ’Yok Böyle Dans’ yarışması vardı ve yarışmacılar partnerleri ile hünerlerini sergilerken Serenay hem dansı hem güzelliği hemde elbisesi ile göz doldurmayı başardı.

Serenay Aktaş Birleşme Partisi’ne özel düzenlenen Yok Böyle Dans yarışmasında Acun, Hadise ve Alp Kırşan’ın ağzını açıkta bıraktığı gibi ekranları başındaki izleyicilere de müthiş bir gösteri sunmuş oldu.  

Survivor Serenay Aktaş kimdir?Serenay’ın bilinmeyenleri ve biyografisi

Serenay Aktaş 1 Ekim 1993’te İstanbul Bakırköy’de doğdu.
Oyunculuk alanındaki yeteneğinin yanısıra kendine özgü pek çok dikkat çekici özelliğe sahip Serenay Aktaş aynı zamanda Zeytinburnuspor’da görev alan yetenekli bir futbolcudur. Yazı yazmaya da özel bir ilgisi bulunan Serenay Aktaş şiir dili etkisi taşıyan düz yazılarını da ileride yayımlamayı düşünüyor. Oyunculuk alanında da genç yaşına rağmen kısa zamanda tecrübeler edinmeye başlayan Serenay Aktaş’ın her daim dillendirdiği bir özelliğiyse annesine olan düşkünlüğü ve sevgisi.Tüm bunların yanında halen özellikle oyunculukla ilgili çok yönlü çalışmalarını sürdüren Serenay Aktaş ışıltısı, yeteneği ve güzelliğiyle başarı yolunda emin adımlarla ilerleyişini sürdürmektedir.