Survivor 2017 hızlı başladı. Ünlüler ve Gönüllüler bir kez daha karşı karşıya geliyor. Dokunulmazlık oyunlarını kaybeden Gönüllüler takımı bu hafta bir yarışmacısına veda edecek. Erdi, Fulya, Berna ve Eser arasından Survivor'a kim veda edecek merak konusu. Survivor 2017'de ilk kim elenecek, sorusunun yanıtı bu akşam belli olacak. Survivor sms sonuçları henüz belli değil. Survivor sms sonuçları açıklandığında acunn.com'dan ulaşabilirsiniz...

Survivor'a veda eden ilk isim Fulya oldu

Dün akşam yapılan dokunulmazlık oyununu da kaybeden Gönüllüler takımı eleme için iki aday daha çıkartmak zorunda kaldı. Konseyde tekrar oy kullanan Gönüllüler takımı dün akşam Berna Keklikler ve Eser'i eleme potasına soktu. Dün akşam yapılan sms oylamasının sonucu bu akşam belli olacak.

SURVİVOR 2017'DE KİM ELENECEK?

Survivor'da eleme adayları Fulya, Erdi, Eser ve Berna Keklikler oldu. 4 isim düşüncelerini dile getirirken Berna Keklikler'in ağlamaktan kendini alamadığı gözlendi. Bu akşam oylama sonuçları belli olacak. En az oyu alan yarışmacı Survivor 2017'ye veda edecek. Survivor'da ilk elenecek isim kim olacak merak konusu.

SURVİVOR YENİ BÖLÜMDE BERNA SAVAŞ AÇIYOR!

Survivor yeni bölümde Berna gözyşalarına hakim olamıyor. Adada birtakım oyunlar döndüğünü düşünen Berna: 'Erkekler kendi aralarında kraliçe belirlemişler. Bir kale oluşturmaya çalışıp diğerlerine yıkmak istiyorlar. Ortalığı karıştıran kişi Denisa. Fulya bu adadan giderse Denisa'ya adayı dar edeceğim.'

Eser West'ten Erdi'ye: Gıcık bir karakterin var

Survivor 2017 gergin başladı. Zaman zaman yarışmalarda gerilen yarışmacılar şimdi de adada tartıştı. Gönüllüler takımından Eser West bakın kime kızdı

Survivor 2017 gönüllüler takımı içerisinde yer alan Eser West programın ilk bölümüne damga vurdu. Çıktığı bütün mücadelelerden galibiyetle ayrılan Eser West takım arkadaşlarından da tebrik alırken tanıtım videosunda yaptığı iddialı açıklamaların hakkını vermişti. Eser West şimdi de Erdi ile yaptığı konuşmayla gündeme geldi.

Daha önce meydana gelen Gökhan ve Erdi arasındaki tartışmaya Eser de dahil oldu.

Eser, Erdi'ye 'Senin gıcık bir karakterin var' diyerek yüklendi.

?Konuşmayı çok fazla sevmediğini ifade eden yarışmacı şampiyon olmak için adaya geldiğini dile getirdi.

SURVIVOR 2017 YARIŞMACI KADROSU 

SURVİVOR VOLKAN ÇETİNKAYA KİMDİR?

Volkan Çetinkaya Survivor'a katılıyor. Survivor Volkan Çetinkaya kimdir? Beden eğitimi öğretmeni olan Volkan Çetinkaya, ayrıca TSK Ordu Milli takım sporcusu. Eski TSK personeli olan Çetinkaya, yüzme ve atletizm antrenörlüğü de yapmaktadır. Gönüllüler yarışmacısı Volkan Çetinkaya'nın sporcu bir kimliğinin olduğu ve vücut sporlarıyla uğraştığı öğrenildi.


SURVİVOR GÖKHAN GÖZÜKAN KİMDİR?

Gökhan Gözükan Survivor'a katılıyor. Survivor Gökhan Gözükan kimdir? Boks ile yakından ilgilenen Gökhan Gözükan, vücut geliştirme ile de ilgileniyor. Survivor Gökhan Gözükan 34 yaşındadır. Gökhan Gözükan 1.92 boyunda ve 86 kilodur. Gökhan Gözükan Seda İnci ile nişanlıdır.


SURVİVOR ELİF ŞADOĞLU KİMDİR?

Elif Şadoğlu Survivor'a katılıyor. Survivor Elif Şadoğlu kimdir? Elif Şadoğlu 1992 doğumludur. Ataşehir Let's Club'de spor ve yaşam merkezi alanında Fitness Eğitmenliği yapmaktadır. Elif Şadoğlu, 2014 TVG ve Fitness şampiyonasında Avrupa Vücut Geliştirme Fitness şampiyonu oldu.


SURVİVOR OGEDAY GİRİŞKEN KİMDİR?

Ogeday Girişken Survivor'a katılıyor. Survivor Ogeday Girişken kimdir? Fenerbahçe kürek takımının lisanslı oyuncusu olan Ogeday Girişken, ülkemizi milli formayla da temsil ediyor. Daha önce dünya gençler kürek şampiyonu olarak şampiyon sporcu olarak tanınıyor.


SURVİVOR DENİSA KİMDİR?

Denisa Survivor'a katılıyor. Survivor Denisa kimdir? Gerçek adı Deniz Gültekin'dir. 19 yaşındaki Denisa İzmirlidir.


SURVİVOR FULYA ŞAHİN KİMDİR?

Fulya Şahin Survivor'a katılıyor. Survivor Fulya Şahin kimdir?1991 İstanbul doğumlu olan Fulya Şahin, Trakya Üniversitesi'nde okudu. Survivor Gönüllüler Fulya Şahin; "Ben Fulya, adımı kazımaya geldim" sözleriyle iddialı bir giriş yaptı.


SURVİVOR ESER WEST KİMDİR?

Eser West Survivor'a katılıyor. Survivor Eser West kimdir? Aksanı ve sempatik tavırlarıyla dikkat çeken Eser West, 1990 yılında New York'ta dünyaya geldi. Asıl mesleği öğretmenlik olan Eser West ABD'den Türkiye'ye gelmesinin ardından Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur adlı evlilik programına katıldı. 1.75 boyunda olan damat adayı 80 kilo ağırlığına sahipken yarışmada Cansel Çördük ile aşk yaşadı, ancak çift birinci olmalarına rağmen ödülü kabul etmedi ve evlenmek yerine ödülü diğer yarışmacılara devretti. La Guardia Communitiy College Üniversitesi'nde eğitim hayatını tamamlayan Eser West bir süre önce Hande Yener'in klibinde yer aldı.