Volkan Çetinkaya, TSK geçmişinin vermiş olduğu deneyimle disiplinini Survivor 2017 gönüllüler takımına da yansıtıyor. Kısa sürede gönüllüler takımının liderliğine soyunan Survivor Volkan, yarışmada önemli bir yere sahip. TSK Ordu Milli Takımı'nda ülkemizi temsil eden yarışmacı yarışma konusunda iddialı söylemlerde bulundu. Peki, Survivor Volkan Çetinkaya kimdir? İşte, detaylı bilgiler

Survivor Volkan, yarışmanın favori isimleri arasında yerini alıyor. Takımın tamamı gibi sporculuk geçmişi olan Survivor 2017 yarışmacısı Volkan Çetinkaya, TSK geçmişinde kazandığı disiplini yarışmaya kazandırmaya çalışacak. İşte Survivor 2017 yarışmacısı Volkan Çetinkaya kimdir?

1983 yılında dünyaya gelen Volkan Çetinkaya, spora ve sportif faaliyetlere önem vermektedir. Eski bir TSK personeli olması dolayısıyla, TSK Ordu Milli Takımı'nda futbol oynayan Çetinkaya, atletizm ve yüzme antrenörlüğü de yapmaktadır. Survivor 2017 Gönüllüler Takımı içerisindeki sporcu kökenli yarışmacılardan birisi olan Volkan Çetinkaya, abisiyle birlikte açtığı kursu işletmektedir.

TSK içerisindeki disiplin ve sporculuk geçmişi ile takım içerisinde dikkat çeken isimlerden birisi olan Volkan Çetinkaya içinyarışmanın İnternet sitesi üzerinde yer alan profil sayfasında, "Türk askeri her zaman başarılı olmuştur.bunu sen kanıtlayıp şampiyon olacaksın", "Başarılar Şampiyon Olacaksın." gibi yorumlar yer almaktadır.

Volkan Çetinkaya, Survivor 2017 tanıtımında "Bu yarışmayı kazanacağım başka yolu yok" sözüyle iddialı bir vurgu yaptı.