Kanal D'nin romantik dizisi Tatlı İntikam 5 Kasım Cumartesi fragmanı yayınlandı. Tatlı İntikam 29. bölüm fragmanı Sinan'ın hapse girdiği sahnelerle izleyicinin karşısına çıkacak. Başrollerini Leyla Lydia Tuğutlu, Furkan Andıç, İlker Kızmaz, Zeyno Günenç, Ayşenil Şamlıoğlu ve Kerem Atabeyoğlu'nun paylaştığı Tatlı İntikam 29. Bölüm 5 Kasım Cumartesi nefesleri kesecek.

Yapımcılığını D yapım'ın üstlendiği Tatlı İntikam dizisinin yeni bölümü için heyecan dorukta. Tatlı İntikam 29. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Sinan hapse düşüyor; Pelin ile yol ayrımına geliyor!  Sinan hapse düşüyor; Pelin ile yol ayrımına geliyor! Tatlı İntikam 29. Bölüm 5 Kasım Cumartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

Başrollerini Leyla Lydia Tuğutlu, Furkan Andıç, İlker Kızmaz, Zeyno Günenç, Ayşenil Şamlıoğlu ve Kerem Atabeyoğlu'nun paylaştığı Tatlı İntikam 29. Bölüm 5 Kasım Cumartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

TATLI İNTİKAM 29. BÖLÜM FRAGMANI



TATLI İNTİKAM 28. SON BÖLÜM

Tatlı İntikam 28. son bölümünde Pelin, Sinan’ın bir kızla öpüştüğünü görünce kıskanır! Sinan, Pelin’le arasına daha fazla engel girmesine müsaade edecek mi?   Pelin, Sinan’ın bir kızla öpüştüğünü görünce alt üst olur. Belli etmek istemese de kıskanır. Sinan’ın açıklamasını dinlemez bile, kendisini gerçekten unuttuğunu düşünür. Diğer yandan, bir takım karanlık adamlar Filiya’nın etrafında dolaşmaya başlar. Pelin, son derece tedirgin olur.

Sinan ise, uzun zamandır görmediği gizli dostuyla tekrar bir araya gelir. Barış da boş durmaz. Sinan’ın bulaştığı kötü bir şeyler olduğundan emindir. Onları ortaya çıkartmak için var gücüyle uğraşır. Peki Sinan, Barış’ın bir şeyler karıştırdığını anlayınca ne yapacak? sorusu Tatlı İntikam son bölümünde yanıt buldu.