Star TV'nin beğenilerek izlenen dizisi Tatlı Küçük Yalancılar bu akşam 3. bölümüyle ekranlara geliyor. Sürpriz gelişmelerle dolu bu yeni bölüm yani Tatlı Küçük Yalancılar 3. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde sizleri bekliyor. Bu akşam yayınlanacak olan Tatlı Küçük Yalancılar 3. bölüm gelişmelerini izlemek için fragmanı takip edebilirsiniz...

Tatlı Küçük Yalancılar 3. bölümünde Selin, Aslı, Hande ve Ebru'nun hayatı daha da içinden çıkılmaz bir hal alıyor. Bir önceki bölümde okul balosuna katılan ve A'dan tamamen kurtulmayı hedefleyen kızlar, çok daha büyük bir kabusun içinde buluyorlar kendilerini. Tatlı Küçük Yalancılar yeni bölümünde Selin'in kaçırılması, kızları alt üst ederken, hayatlarındaki erkekler biraz olsun A'nın varlığını unutturuyor.

Şükrü Özyıldız, Bensu Soral, Dilаn Çiçek Deniz, Melisa Şenolsun, Beste Kökdemir, Büşra Develi başrollerini paylaştığı Tatlı Küçük Yalancılar yeni bölümüyle bu akşam saat 20.30'da Star Tv'de izleyicilerinin karşısına çıkacak.



TATLI KÜÇÜK YALANCILAR 3. BÖLÜM ÖZETİ

Tatlı Küçük Yalancılar yeni bölümünde; Selin'e bir türlü ulaşamayan Hande, Aslı ve Ebru paniğe kapılırlar. A'dan gelen mesaj da korkularını iyice arttırır. Bir an önce Selin'i bulmak için harekete geçerler. Ancak Selin'i değil, sadece telefonunu bulabilirler. Yerdeki kan izleri de kızların endişelerini haklı çıkartır gibidir.Eren'in yönlendirmesiyle önce Selin'in ailesi sonra da Komiser Vecip olaya dahil olur. Her yerde Selin'i arayan polisin, kızların ifadeleri doğrultusunda, tek bir şüphelisi vardır: Toprak...Tatlı Küçük Yalancılar 3. bölümünde;Dört bir yanda aranan Toprak, kapana kısılmıştır. Bundan sonra atacağı her adımın onu karanlığa biraz daha yaklaştıracağını bilmektedir artık. Korkularından kaçmak için de tek bir çözüm gelmektedir aklına.Aslı, yaşadıkları yorucu gecenin sonunda Eren'e sığınır. Ancak onu koruyabilmek adına fazlaca soru soran Eren, Aslı'nın yine canını acıtır. Aslı, unutmak istediği suçuyla, vicdanıyla yüzleşmesine sebep olduğu için öfkeyle ayrılır Eren'in yanından. Eren'in Aslı'nın gönlünü almak, ona yaşadıklarını bir gece olsun unutturmak için yaptıkları ise, iki aşığı tekrar yakınlaştıracaktır.Kızlar bir yandan Selin'in başına gelenin şokunu üzerlerinden atmaya çalışırken bir yandan da gizli düşmanlarının kim olabileceğiyle ilgili yeni şüphelere kapılırlar. Sürekli etraflarında dolanan, adını bile bilmedikleri genç bir adam dikkatlerini çeker. Onun kim olduğunu öğrenmelidirler. Bu konuda, adım adım Hande'nin hayatının bir parçası olmaya başlayan Barış'tan yardım alacaklardır. Arka arkaya gerilimli günler geçiren kızlar,Tatlı Küçük Yalancılar 4. bölümündesürdükleri iz sonunda hiç beklemedikleri bir cevapla karşılaşırken, Açelya Ademoğlu cinayetiyle ilgili ortaya çıkan bir delil herkesi şaşırtmakla kalmayacak, aynı zamanda da Açelya'nın kaybolduğu gece yaşananlarla ilgili yeni soruları beraberinde getirecektir.