Star TV ekranlarında dün gece sevilen dizi Tatlı Küçük Yalancılar 5. bölüm yayınlandı. Büyük beğeni toplayan Tatlı Küçük Yalancılar 5. bölüm tekrarını haberimizde bulabilirsiniz. Yeni bölüm fragmanı da yayınlanan dizinin bu olay yaratacak bölümü de ekranlara kilitleyecek. İşte Tatlı Küçük Yalancılar 6. bölüm fragmanı sizler için bu haberimizde...

TATLI KÜÇÜK YALANCILAR 5. BÖLÜM TEKRAR İZLE - STAR TV

TATLI KÜÇÜK YALANCILAR 5. BÖLÜM ÖZETİ


Toprak, Açelya’yı öldürmediğini ispat edebilecek mi?

Toprak’ın, Selin’in ailesine ait evden çıkarken yakalanması, Selin’i de zan altında bırakır. Selin’in annesi Vildan, Toprak’ın suçsuzluğuna inanan ve bu uğurda kendini de tehlikeye atan kızını kurtarabilmek adına, Toprak’a yardım etmek ve onun avukatlığını üstlenmek zorunda kalır. 

Toprak’ı polise ihbar eden Eren’in ise, şimdi çok başka planları vardır. Amacına ulaşmak için, çok dikkatli adımlar atmalı ve sürekli tetikte olmalıdır. Eğer her şey planladığı gibi giderse, masum birinin hayatını kurtarabilecektir. 

Cesur, Ebru’ya karşı takındığı kaba tavırdan pişmandır. Aralarındaki buzları eritmek üzere harekete geçer. Ebru’dan kendisine yüzme dersleri vermesini ister. Bu durum, Ebru’dan çok Selin’i heyecanlandırır.  Evde hapis hayatı yaşayan ve dış dünyayla hiçbir bağı kalmayan Selin, Açelya’nın gizli sevgilisinin Ilgaz olduğunu ispatlarsa Toprak için bir şans yaratabileceğine inanmaktadır. Ancak kendisi cezalı ve eli kolu bağlı halde olduğu için, Ebru’nun Açelyalar’ın evine gidişini bir fırsat olarak görür. Ebru, yüzme dersi bahanesiyle eve girecek ve Cesur’un ellerinden aldığı günlüğü bulmaya çalışacaktır. 

Hande ile Barış arasındaki yakınlaşma, beklenmedik bir şekilde hız kazanırken, Aslı, babasıyla ilgili giderek artan bir şüpheye kapılır. İnanmak istemediği şüphesinin peşinden giderken karşılaştığı gerçek, Eren’e duyduğu kırgınlığı atlatmasına yarasa da Aslı ve ailesi için zor günlerin habercisidir. 

Toprak’ın mahkeme günü yaklaştıkça, Selin’in onu kurtarabileceğine dair umudu da azalır. Toprak için durum hiç de iyi görünmemektedir. Aleyhindeki delilleri çürütebilecek, Açelya’yı onun öldürmediğini ispat edebilecek hiçbir kanıt yoktur. Toprak’ın özgürlüğü bir mucizeye bağlıdır. O mucizeyi gerçekleştiren ise, hiçbirinin tahmin etmediği biri olacaktır.