Tatlı Küçük Yalancılar dizisinin  Ağustos’ta yayımlanacan 7. yeni bölümü için ikinci fragman ve bölümün detaylı özeti izleyicilerle paylaşıldı. Peki Tatlı Küçük Yalancılar dizisinin yeni bölümünde izleyicileri neler bekliyor? hatırlanacağı gibi son bölümde Eren ile Aslı, A’nın incelikle işlenmiş tuzağına düşmüşler ve Aslı hastaneye kaldırılırken Eren, tutuklanmıştı. Dizinin bu bölümünde Eren ile Aslı düştükleri bu zor durumdan kurtulmak için yeni bir hamle yapacaklar ama A’nın onlara izin vermeye niyeti yok. İşte Tatlı Küçük yalancılar yeni bölümden detaylar…
A’nın tuzağına düşen Aslı ve Eren zor durumdadır. Aslı kendini hastanede bulurken, onu kaçırmakla suçlanan Eren, sorguya alınmıştır.

İşin içinden nasıl çıkacaklarını bilemeyen kızlar, polise her şeyi anlatmaya karar verirler fakat bu fikirden hoşlanmayan A, onlara engel olmak için yeni bir tehditle karşılarına çıkacaktır.

Güven ise durumu daha da kötüleştirecek bir hamlede bulunurken Selin’in de başını belaya sokmuş olur. Artık kızların işi daha zordur.

Tatlı Küçük Yalancılar 7. bölüm 2. fragmanı

Eren’e karşı öfke dolan Bahadır, ondan hesap sormak için karakola giderken, Eren’i kurtarmak isteyen Aslı’nın aklına bir fikir gelir. Kızlar Selin’in de yardımıyla bu fikri hayata geçirir.

Ilgaz’a özel numaradan bir mesaj gelir. Eğer şantaj videolarını istiyorsa bir miktar parayla denilen yere gitmesi gerekmektedir. Güven’le birlikte söylenen yere giden Ilgaz’ı büyük bir sürpriz beklemektedir.

Beklenmedik bir şekilde Asuman’ın gayri resmi kredisinden haberdar olan Hande, Asuman’la yüzleşir. Müge ise Hande için sürpriz bir doğum günü partisi düzenleme derdindedir. Ancak bu parti, Seçkin ve Barış’ı karşı karşıya getirip Hande’nin bir seçim yapmasına sebep olacaktır.


Doğum günü partisinin ardından işler iyice karışır. Asuman’ın evde sakladığı paralar biri tarafından çalınmıştır. Durumu öğrenen Asuman deliye döner. Eğer paraları yerine koyamazsa hırsızlıkla suçlanacaktır.  A’dan bir mesaj alan Hande,  paraları kimin çaldığınu öğrenmiş olur. Eğer paraları alıp, annesini kurtarmak istiyorsa onun dediklerini yapmak zorundadır.  Ancak bu hiç kolay değildir, çünkü A.’nın yapmasını istediği şey, Hande’nin en yakın arkadaşlarından birine zarar vermesi ve birbirine aşık iki insanı ayırması anlamına gelmektedir.