Atv ekranlarının sevilen dizisi Kertenke'de birlikte oynayan Eda Özerkan ile Timur Acar'ın düğüne iki hafta kala ayrılık kararı aldığı yalanı sosyal medyayı salladı. Peki Eda Özerkan kimdir? Eda Özerkan kaç yaşında? Eda Özerkan boyu kilosu kaç? Eda Özerkan'ın sosyal medya hesapları, twitter facebook instagram fotoğrafları haberimizde. 

16 Temmuz'da İstanbul'da yapılacak olan özel bir törenle nikah masasına oturacak olan ünlü çiftin nikah davetiyesi ortaya çıktı.

Shakespeare'e de göndermede bulunan çiftin davetiyesinde "Yol arkadaşınızı seçebildiyseniz, tüm sevdiklerinizle paylaşmak istersiniz. Yanımızda 'Olmak ya da olmamak.. İşte bütün mesele bu!'" cümlelerine yer verildi.
-
Çift, küçük çocukları da unutmadı onları düşünerek davetiyenin üstüne şu notu yazdı: "Sevgili çocuklar, bu meselenin sizinle hiçbir ilgisi yok, iyi uykular…"

Yeni yayın döneminde devam etmesi beklenen 'Kertenkele'nin başrol oyuncusu Timur Acar, dizinin yeni sezonunda yer almayacağını açıklamıştı.

Timur Acar ve Eda Özerkan
Yakışıklı oyuncu, ayrılık haberini sosyal medya hesabından duyurdu. Timur Acar, "Haziran 2016 tarihine kadar Yapım Atölyesi ile yapmış olduğum sözleşme sona ermiş bulunmaktadır. Yapımcımız Yalçın Şen'e ve yapımda emeği geçen tüm arkadaşlarına teşekkür ederim. Yeni yayın döneminde Kertenkele ekibine şimdiden kolaylıklar ve başarılar dilerim" mesajını yayımlamıştı.