Kanal D'nin sevilen dizisi Güneşin Kızlarında oynayan yakışıklı oyuncu Tolga Sarıtaş kimdir? Tolga Sarıtaş hakkında detaylı bilgi haberimizdeKanal D ekranlarında Haziran ayında yeni bir dizi başlayacak; Güneşin Kızları! Haziran ayında izleyici ile buluşmaya hazırlanan, usta ve genç yetenekleri kadrosunda bir araya getiren “Güneşin Kızları”, şimdiden büyük merak uyandırdı. Ali karakterini canlandıracaktır.

Yakında Fox Tv ‘de başlıyacak olan dizimiz Ömrüm Sessiz Bir Çığlık Dizisi’nin başrol oyuncusu Tolga Sarıtaş boyu, kilosu, biyografisi ve genel özelliklerine geçmeden önce dizimizde canlandıracağı karakter olan Ejder karakterini tanıyalım.Ömrüm Sessiz Bir Çığlık Dizisinde Ejder Kimdir?
“Bursa’nın zengin ailelerinden birinin veliahtı olan ‘Ejder’ (Tolga Sarıtaş), iyi bir eğitim alıp, askerliğini de yaptıktan sonra işin başına geçer. ‘Ejder’, birkaç günlüğüne gittiği İstanbul’da tanıştığı piyanist ‘Nağme’ye (Leyla Feray)delicesine aşık olur ve kimseye haber vermeden onunla evlenir. DiziOyunculari.Biz ‘Ejder’in Bursa’ya götürdüğü ‘Nağme’nin ‘Yetinmezler Çiftliği’nde aileye dair öğrendiği gerçeklerden sonra evliliğe olan inancı sarsılır, ama pes etmez.”DiziOyunculari.Biz

Tolga Sarıtaş Kimdir?
1991 İstanbul doğumlu genç aktör Muhteşem Yüzyıl dizisinde Cihangir Sultan karakteriyle ün salmıştır. Genç ve karizmatik oyuncu Tiyatro eğitimi almış ayrıca dizi ve filmlerde oynamıştır. DiziOyunculari.Biz Mavi gözlü karizmatik oyuncu orta boyun üzerinde ve ideal kiloludur. Renkli gözleriyle genç kızları kendine bağlayan oyuncumuz saç şekliyle de bir çok kızı hayran bırakmıştır kendisine. Benim adım Gültepe Dizisinde kendi yaşına uygun aldığı rolde başarılarının devamını diliyoruz.

Tolga Sarıtaş‘ın Oynadığı Dizi Ve Filmler
Kaledeki Yalnızlık
Bahtı Kara
Muhteşem Yüzyıl
20 Dakika DiziOyunculari.Biz
Öyle Bir Geçer Zaman Ki
Arka Sokaklar
Sen De Gitme
Ömrüm Sessiz Bir Çığlık
Güneş’in Kızları

Güneşin Kızları 10. Bölüm de: Haluk'un yaptığı kaza, Güneş'in kızgınlığını bir anda unutturuyor!
 
Savaş, Nazlı’nın mektubunu okuduktan sonra allak bullak olur. Nazlı ile açık açık konuşmaya karar verir. Fakat Nazlı, kendisini Savaş’tan uzaklaştırmaya çalışır. Ne zaman ona yakınlaşsa canı yanmaktadır. 
 
Ali’nin kendisinden kaçmasına üzülen Selin, Ali’den uzak durma kararı alır. Ne kadar dil dökse de, Ali onu affetmez. Fakat Ali, birden bire değişir ve Selin’e tekrar yakınlaşır.  Selin bu yakınlıktan hoşnuttur. Fakat bilmediği şey bu yakınlığın altında, Didem ve Tuğçe’nin Selin’e karşı yaptığı bir plan vardır.
 
Haluk’un kaza yapmasının ardından Güneş, Haluk’a karşı kızgınlığını bir anlığına unutur fakat yine de kafasında soru işaretleri vardır: Haluk bu kazayı nasıl yapmıştır?