Güzelliği dillere destan Arapların hayran olduğu Tuba Büyüküstün başarıdan başarıya koşuyor.Bu­gü­ne ka­dar rol al­dı­ğı di­zi­le­riy­le Or­ta­do­ğu, Bal­kan­lar, Av­ru­pa ve Gü­ney Ame­ri­ka­’da ha­tı­rı sa­yı­lır bir hay­ran kit­le­si­ne sa­hip olan Tu­ba Bü­yü­küs­tün, şim­di de be­yaz­per­de­de fır­tı­na­lar es­tir­me­ye ha­zır­la­nı­yor. Bu­gü­ne ka­dar rol al­dı­ğı di­zi­le­riy­le Or­ta­do­ğu, Bal­kan­lar, Av­ru­pa ve Gü­ney Ame­ri­ka­’da ha­tı­rı sa­yı­lır bir hay­ran kit­le­si­ne sa­hip olan Tu­ba Bü­yü­küs­tün, şim­di de be­yaz­per­de­de fır­tı­na­lar es­tir­me­ye ha­zır­la­nı­yor. Ba­şa­rı­lı oyun­cu­nun rol al­dı­ğı iki si­ne­ma fil­mi art ar­da viz­yo­na gi­re­cek.

EŞİY­LE BAŞ­RO­LÜ PAY­LAŞ­TI

Bu film­ler­den il­ki baş­ro­lü­nü eşi Onur Say­la­k’­la pay­laş­tı­ğı Öz­can Al­pe­r’­in yö­net­ti­ği ‘Rüz­ga­rın Ha­tı­ra­la­rı­.’ Çe­kim­le­ri Ba­tu­m’­da ger­çek­le­şen film, II. Dün­ya Sa­va­şı­’nın son gün­le­rin­de, mu­ha­lif şai­rin Tür­ki­ye­’den ka­çı­şı­nı, Ka­ra­de­niz or­man­la­rın­da­ki Sov­yet Gür­cis­tan sı­nı­rı­na olan yol­cu­lu­ğu­nu ve sür­gün ha­ya­tı­nı an­la­tı­yor. Film, son­ba­har­da viz­yo­na gi­re­cek.

MO­DA TA­SA­RIM­CI­SI­NI OYNUYOR

Bü­yü­küs­tü­n’­ün viz­yo­na gi­re­cek di­ğer fil­mi ise bir moda tasaırmcısını canlandırdığı,  Irak­lı yö­net­men Hi­ner Sa­le­em’­in yö­net­ti­ği ‘Dar Elbise’ olacak. Büyüksütün, ey­lül ayın­da viz­yon­da ola­cak filminde Ca­ner Cin­do­ruk ve Ha­zar Er­güç­lü ile başrolü paylaşacak.