Onur Saylak eşi Tuba Büyüküstün'e Dubaili bir yasak aşkı olduğu iddiasıyla boşanma davası açtı. Tuba Büyüküstün kimdir? Tuba Büyüküstün'ün yasak aşkı olduğu iddiaları doğru mu? Tuba Büyüküstün boyu kilosu kaç? Tuba Büyüküstün Instagram fotoğrafları ve Tuba Büyüküstün biyografisi haberimizde.

Boşanma iddiaları karşısında aylardır sessiz kalmayı tercih eden Tuba Büyüküstün-Onur Saylak çifti, ikizlerin velayeti ve mal paylaşımı konusunda anlaşınca avukatlarına vekâlet verdi. Dedikodular gerçek çıktı! 2011 yılında Paris’te sade bir törenle dünya evine giren Tuba Büyüküstün ve Onur Saylak, evliliklerinde üç aydır süren krizi aşamadı. 

Aylardır boşanacakları konuşulan ancak iddialar karşısında sessizliklerini koruyan ünlü çift, anlaşmalı boşanmak için avukatlarına vekâlet verdi.

Tuba Büyüküstün ve Onur Saylak

NEDEN BİTTİ?
Son dönemde birçok kez ayrılık iddialarıyla gündeme gelen Tuba Büyüküstün ve Onur Saylak’ı boşanmaya götüren süreç, aldıkları cazip dizi teklifleriyle başladı. Çocuklarını ihmal etmemek için dizilerde dönüşümlü olarak oynayan çift, iddiaya göre aynı sezonda yayınlanacak iki diziye ‘Evet’ deyince evlilik krize girdi. “Cesur ve Güzel” dizisinde başrolü üstlenen Tuba Büyüküstün ile “Vatanım Sensin”de rol alan Onur Saylak arasındaki ipler zamanla gerildi ve çift sorunlarını aşamayınca evliliği bitirmeye karar verdi.

Tuba Büyüküstün ve Onur Saylak, “Asi” dizisinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlamış, çift kısa bir birlikteliğin ardından 2011 yılında nikâh masasına  oturmuştu.