20 ünlü ismin birer Zeki Müren şarkısı seslendirdiği ‘İşte Benim Zeki Müren’ adlı albümün yapımcısı Murat Yıldırım, Youtube'daki izlenme oranları karşısında şok oldu. Pek çok ünlü ismin seslendirdiği Zeki Müren parçaları, Tuğba Altıntop'un yeni single çalışmasından daha az izlendi. Tarkan ve Sibel Can'ı bile geride bırakan şarkı şaşkınlık yarattı.
Tuğba Altıntop'un şarkıcılığa adım attığı single'ı 'La La', Youtube'da 4 milyona yakın tıklanarak, Tarkan'ın 'Sevmekten Kim Usanır'ından, Sibel Can'ın 'Arabesque'inden ve 'İşte Benim Zeki Müren' albümündeki şarkılardan daha çok izlendi.

Aralarında Enrico Macias, Göksel, Engin Altan Düzyatan, Halit Ergenç, Muazzez Ersoy, Funda Arar’ın da şarlı seslendirdiği albümde en fazla Kıraç’ın seslendirdiği ‘Berduş’un izlendiğini (95 bin) belirten Murat Yıldırım, “Tuğba Altıntop’un ‘La La’ adlı şarkısı 4 milyon kişi tarafından izlendi. Ne diyebilirim ki? Demek ki biz bir şeyleri yapamadık. Zeki Müren hayranlarından özür diliyor, Tuğba Hanım’ı da tebrik ediyorum. Rakamlara gerçekten çok şaşırdım” dedi.

Yıldırım, aynı zamanda “Tarkan’ın da en kısa sürede müziğe daha çok ilgi gösterip bayrağı yeniden ele alması gerek” diyerek megastara çağrıda bulundu.

‘La La’, ayrıca Tarkan’ın ve Sibel Can’ın şarkılarını da geçti. Youtube’a 25 Nisan’da yüklenen Altıntop’un ‘La La’sı, bugüne kadar 4 milyon 33 bin kez izlendi.