Tuğba Ekinci işi gücü bıraktı Tarkan'ı eleştiriyor. Güzel manken ve oyuncu süper star Tarkan için çok ağır göndermelerde bulundu. Geçtiğimiz günlerde Renkli Sayfalar programında da Tarkan'ı eleştiren Tuğba Ekinci şimdi de Instagram'dan Tarkan'ı eleştirdi. Bakın Tuğba Ekinci Instagram üzerinden Tarkan için neler dedi?

Tarkan, geçtiğimiz günlerde otomobilinde Sezen Aksu'nun yeni albümünün şarkısını dinlerken çektiği videoyu Instagram hesabından takipçileriyle paylaşmıştı. Albümü ne kadar beğendiğini mimikleriyle belli eden Tarkan, "Çok iyi geldin bize kraliçem. 'Biraz Pop Biraz Sezen' şahane. Sen iyi ki varsın. Love you" notunu yazmıştı.

TUĞBA EKİNCİ: BÖYLE ERKEK Mİ OLUR?

Renkli Sayfalar programında, Tuğba Ekinci'ye Tarkan'ın Instagram hesabından paylaştığı videolu yorumunu nasıl bulduğu soruldu. Bunun üzerine Tuğba Ekinci "Bu yaştan sonra yaptıkları gitmiyor. Ben Tarkan dinleyicilerinin rahatsız olacağını bile bile bastıra bastıra söylüyorum. Tarkan'ın bu hareketleri bana göre iğrenç. Böyle hareketler yapmasını bir erkeğe yakıştıramıyorum. Bu ne abi ya... Ben şu an bu hareketleri erkek arkadaşımdan görsem terk ederim. Böyle erkek mi olur derim. Bu çok saçma, bunlar hakaret değil. Bana da iğrenç diyebilirler. Kaç yaşına gelmiş, hareketlere bak. Bu hareketleri orta yaşlı kadınlara da yakıştıramıyorum" demişti.

Şimdi de patronu Samsun Demir'in üzerinden Tarkan'a eleştiride bulundu. Samsun Demir Tarkan'ın Sezen Aksu için çektiği videoyu Instagram hesabından paylaştı. Tuğba Ekinci de bu paylaşımın altına "Sezen Aksu'nun reklamını yapmak Tarkan'a mı kaldı?" diye yazdı. Bu eleştiri üzerine Samsun Demir, sanatçının yorumunu sildi. Ancak Tuğba Ekinci, bu kez de Tarkan'ın tavrını hoş bulmadığını söyleyerek yeni bir eleştiri daha yaptı. Tuğba Ekinci, yorumlarını silen Samsun Demir'e de tepki gösterdi.

TARKAN TUĞBA EKİNCİ YÜZÜNDEN SAHNEYİ TERK ETMİŞTİ

2011 yılında 38. gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödül Töreni'nde büyük bir şok yaşanmıştı. "Yılın En İyi Erkek Solisti" ve ''Yılın en iyi şarkısı' ödülünü almak için sahneye gelen Tarkan zor anlar yaşamıştı. Tarkan, 'Sevdanın son vuruşu'' isimli şarkıyı söyledikten sonra bir anda sahneye çıkan Tuğba Ekinci eline mikrofonu alıp herkesi şoke eden bir konuşma yapmıştı.

Tuğba Ekinci, Tarkan'a, ''Hülya Avşar'ın yerine bu soruyu soruyorum. Neden okul yaptırmadın?'' Tarkan da ''Yapılanları anlatmanın anlamı yok. Yoksa insan daha da küçülür. Benim neler yaptıklarımı bilen biliyor. Bu bir ödül töreni'' diyerek ödülü almadan sahneyi terk etmişti.