Acun Ilıcalı'nın kanalı TV8'de yayınlanan Survivor'a katılan güzel manken Tuğba Özay bomba açıklamalarda bulundu. Survivor'da seks ve kadınların regl dönemleri ile ilgili açıklamalarda bulunan Tuğba Özay sosyal medyayı salladı. Tuğba Özay kimdir çok özel instagram fotoğrafları haberimizde.

Survivor'a çok iddialı şeklde katılan ama erken elenerek yurda dönen Tuğba Özay katıldığı pek çok program ve röportajda Survivor Adasında yaşadıklarını anlatırken çok ilginç açıklamalarda bulunuyor. Güzel oyuncu Tuğba Özay, ada yaşamıyla ilgili çok ilginç ve şaşırtıcı detayları paylaşırken açıklamalarıyla da sosyal medyada olay olmaya devam etti.

Özellikle hayranları tarafından ada dönüşü büyük bir heyecanla karşılanan Tuğba Özay, ayağının tozuyla katıldığı pek çok programda adaya dair ilginç anılarını anlattı. Burada yaşanan entrikalardan ve adadan elenmesini beklediği isimlerden bahseden Özay, belki de adayla ilgili en ilginç röportajlarından birini Armağan Çağlayan’a verdi.

Herkesin merak ettiği günlük yaşam sorularına yanıt veren Tuğba Özay, zayıfladıktan sonra yaşadıklarını ve ada yaşamının bilinmeyen faydalarını özetledi. İşte Tuğba Özay’ın röportajından dikkat çeken başlıklar:

Tuğba Özay
 
Tuğba Özay adanın bilinmeyenlerini anlattı

REGL İZNİ VAR! Sigara içen var mıydı orada? O özel izinler bazı durumlarda oluyor mu bilmiyorum ama ben kullanmadığım için bilmiyorum. Mesela kadın olarak regl için izin veriyorlardı. Ama zaten bir müddet sonra kesiliyorsun. O da kesiliyor.