Sivaslı Cindy olarak anılan ünlü manken Tülin Şahin'in beyefendi kişiliğiyle tanınan eşi Memet Özer, önceki akşam felekten bir gece çaldı. Yaklaşık 8 yıldır Şahin'le mutlu bir evliliği olan Özer, arkadaş grubuyla Nişantaşı'nın popüler mekanı Sess'e gitti.

ALKOLÜ FAZLA KAÇIRDI

İlk kez eşi olmadan eğlenen Memet Özer, içeride alkolü fazla kaçırmış olacak ki; çıkışta zor anlar yaşadı. Mekanın merdivenlerinden parmaklıklara tutunarak çıkan Özer, yine de zorlanınca imdadına güvenlik yetişti .

"AMAN TÜLİN GÖRMESİN"

Bu sırada Memet Özer'in peşinden çıkan esmer bir kadın gözlerden kaçmadı. Gizemli kadın, kahkahalar eşliğinde mekandan çıkarken; karşısında gazetecileri gören Özer'in morali bozuldu. Kendisine yöneltilen soruları yanıtsız bırakan Memet Özer; esmer arkadaşıyla aynı taksiye bindi. Özer'in objektiflere anbean takılan bu halleri, kafaları karıştırırken "Aman Tülin görmesin" yorumları yapıldı .

ALDATIRSA 'AFFEDERİM' DEMİŞTİ

Memet Özer'in bu görüntülerinin ardından gözlerin çevrildiği Tülin Şahin birröportajında; "Eşim beni aldatıyorsa bilmemeyi tercih ederim. Tek gecelikse de affederim çünkü onu çok seviyorum" demişti.